NU VIL JEG VÆRE SUND!

FLOVT – DET BLEV EN “AV AV” FØLELSE I AFTENENS AFSNIT!

Lp1090616h
HOLY SHIT
! Jeg havde virkelig frygtet aftenens afsnit, fordi at jeg fik sagt en masse tågeren ting, og ja… Fordi at jeg blev valgt fra, hvorefter personen inviterede mig på en date, altså Chris, ham der slukkede.

Anyways…. Det var ikke engang meningen at jeg ville holde mig tændt! Jeg trykkede på knappen, men lyset gik ikke ud, det vil sige, at “trykket” ikke gik igennem, og det skete faktisk ofte for mange af os, tekniske problemer kan jo opstå.
Jeg gik lidt i panik, ikke fordi at jeg overhoved ikke ville ud med Chris, men jeg havde det virkelig skidt, følte at jeg var ved at besvime. Vi havde stået op i stiletter hele dagen, og det kunne mærkes, det var virkelig hårdt.

Jeg slukkede for Chris (eller når nej, det gjorde jeg jo ikke, for den gik ikke igennem), men altså, grunden til at jeg ikke ville ud med Chris, var fordi at jeg havde det skidt og fordi at jeg tænkte “Ham der, han ville ikke engang kunne være i min seng, ikke engang på tværs, stort dilemma”, men Chris ville åbenbart heller ikke på date med mig, for han slukkede (freaking-fucking-pinligt)! Ærligt, så troede jeg at han ville vælge mig, trods jeg havde “slukket”, men nej… Det gjorde han ikke, og jeg fik virkelig den der “av av” følelse, smask lige i ansigtet.

Nu kommer det sjove så…. Dagen efter skriver han til mig over facebook, hvor han skriver at han gerne vil inviterer mig ud… Jeg tænkte “WTF?!”, og skrev til ham… “Øøh, du havde i princippet chancen i går, hvor slukkede du, hvis du gerne vil ud med mig?“, det var altså ret forvirrende.

Chris sagde at han slukkede for mig, fordi at han ville på en date med mig, en rigtig date, hvor han kunne bestemme hvad vi skulle lave og hvor der ikke var et kamerahold på. Det giver meget god mening, men alligevel ikke? Kunne han ikke bare tage mig med, så jeg ikke skulle blive flov og føle at jeg var jordens grimmeste menneske? Han kunne da bare tage mig med, og så sige på “tv-daten” at han gerne vil inviterer mig på en rigtig date, bare ham og jeg, uden andre? CHRIS, DET ER EN OMMER! Men ej, han er en sød fyr, og det går nu nok…. Meeeen øv alligevel! Heldigvis havde pigerne og jeg en fest om aftenen, vi havde det simpelthen så sjovt både i studiet, men også ude bagved!

Nu er der heldigvis ikke flere afsnit som jeg frygter, eller der er nok et hvor i bliver MEGA overraskede… Blev jeg selv, og blev produktionen også – monster pinligt for mig.

unavngivet-1

12 kommentarer

 • A

  Kan da godt se det er træls at blive valgt fra men helt ærligt, hvis man ikke vil på date med fyren, hvorfor gør det så SÅ ondt at blive valgt fra?? Det er da også mange andre piger i det program der bliver valgt fra..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Nete

  Havde forventet noget der var voldsomt pinligt, efter de mange gange du har sagt på snap at det var aå pineligt. Sad hele tiden i afsnittet og ventede på du skulle sige noget, også endelig da du sagde noget var det ikke spor pinligt, var helt skuffet da afsnittet sluttede😂😂Men det var alligevel sjovt, hehe. Men det virker lidt spøjst at han invitere dig ud efter hehe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   De viser ikke det hele, de har virkelig klippet meget ud!! Haha lucky me 😀

   – Ja virkelig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Hvor er din kjole fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • O

  Det virker bare meget mærkeligt at du siger du ville slukke men alligevel står du og siger(lige inden han skal vælge fra) at du ikke bliver skræmt af hans højde pga dine brødre?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Vi siger mange gode ting hvor vi så vælger at slukke alligevel 🙂 -der er meget du ikke ser.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Ses du og Chris så og kom I nogensinde på date sammen???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hvis man ikke så det igår, hvor kan man så se det henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • thank you

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NU VIL JEG VÆRE SUND!