Skal jeg give Mr. Mac en chance? Han er ret uduelig...

NU VIL JEG VÆRE SUND!

ANNONCE50% RABAT MED KODEN “ANNADUE50”
p2020759Hi guys! Hvis i følger med på min snapchat, så har i nok godt lagt mærke til at jeg sidder og æder mig “tyk” i Toffifee og daim stort set hver aften, det gør jeg fordi at jeg ELSKER chokolade, men også fordi at jeg ikke kan tage på. Men i og med at jeg spiser usundt inden sengetid, stort set hver aften, så er jeg jo nærmest det man kan kalde tyndfed?

Anyways… Jeg vil til at overholde mit nytårsfortsæt, og det er at blive sundere og tænke mere på mit helbred, da det giver mere energi og et bedre immunforsvar! Fra på mandag af begynder jeg at træne, og det vil komme til at blive 3 gange om ugen, sammen med min personlige træne – og det ser jeg virkelig frem til. Jeg har virkelig brug for at få rørt min krop, og brug for at få mere energi. Udover træning, så er jeg allerede nu begyndt at tage nogle Vitamin piller som er skræddersyet efter mit behov via. en vitamintest (TakeDaily) som du selv kan tage lige, HER!

Som i kan se på billederne, så er det en rigtig fin pille-pakke, som er fra TakeDaily, hvor pillerne efter ens behov er fordelt ud på 28 dage, den er virkelig cool og pillerne ser ret indbydende ud! I love it

Pillerne skal indtages om morgenen, så gør det til en del af din morgenrutine, eventuelt spist dem efter morgenmaden, det gør jeg, og det fungerer rigtig godt! Den er så fin, at man sagtens kan have den stående fremme, og bagpå pakken er der små søde og sjove citater, det er altså lidt hyggeligt.

Som i kan se, så står der i pille-pakken hvad de forskellige piller indeholder, og hvad de gør godt for ens krop. Via mine svar på de forskellige spørgsmål, kom jeg frem til at jeg har brug for Immune Booster, Multi Vitamin D+ og Premium Omega-3 Fiskeolie! (Alle piller er 100% plantebaseret).

RABATKODE “ANNADUE50”!
Jeg har været så heldig at få lov til at uddele en rabatkode til jer, hvor i får 50% Rabat på 1. gang vitaminpiller. Normalprisen for den fine pillepakke er 149, men som skrevet, så får i vitaminerne til HALV PRIS med koden “ANNADUE50”! Rabatkoden gælder kun i 3 dage, så det er med at være hurtig, tag testen og køb pillerne her.

16683462_1359911770749188_1332387373_n
16650358_1359911694082529_2122180494_n
Her er nogle af de søde citater, det er så hyggeligt 🙂 Man kan forresten også klippe piller ud af emballagen, så hvis i skal på ferie eller lignende, så kan man snildt få dem med. Der er personlig og gratis rådgivning inde på TakeDaily, siden kan virkelig anbefales, den er guld værd! Min bedste kammerat lagde mærke til pillepakken med det samme og var helt hook, og fik taget en test, og nu venter han selv på at få sine piller hjem, som er skræddersyet til ham.

img_0809
img_0813

 

unavngivet-1

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal jeg give Mr. Mac en chance? Han er ret uduelig...