FLOVT - DET BLEV EN "AV AV" FØLELSE I AFTENENS AFSNIT!

Skinke-Anna-banana drager mod Aalborg!

Yaaaaaas! Så blev det endelig fredag, denne weekend har jeg ventet længe på, for jeg skal nemlig over og besøge en masse dejlige mennesker i Aalborg. Som mange af jer nok har set/hørt, så er jeg med i den nye sæson af dagens mand, og i gårsdagens afsnit fik jeg lidt en av-av følelse som jeg har skrevet om, HER.

Men altså, som jeg også har nævnt, så har jeg mødt en masse dejlige mennesker, blandt andet MEGA-AWESOME Jessica! Hun stod ved siden af mig i panelet i går, og hun er virkelig sjov, hun er lige mig. Da dagens mand sluttede var vi sådan “Damn girl, jeg kommer til at savne dig”, så vi aftale en dag, og den dag er vi så kommet til yay!

Om få timer drager skinke-Anna-banana mod Aalborg, og ja, skinken, det er mig…. Den historie kan i lige få en anden dag, den er ret komisk og pervers, ha ha. Men i dag skal vi proppe os med Sushi, vin og en masse andet lækkert, og hvem ved, måske ender det med en bytur. Sushien er som altid fra Sushi Mania, de laver noget af det bedste sushi som jeg nogensinde har smagt, og Sushi Mania har mange restauranter rundt omkring i hele DK. Men der skal i hvert fald tøsehygges i dag, Jessica er som mig, en drengeprinsesse (som jeg kalder det, har skrevet et indlæg om det, her).

I morgen vågner jeg nok med en slatten pizza i den ene hånd og en halv øl i den anden, det kunne lige ligne mig – og når jeg vågner er jeg på, men efter to-tre timer er der bræk udover det hele og SÅ kommer tømmermændende, de er virkelig stride. Men whatever, det går nu nok…. Jeg skal ses med en senere i morgen, og ville faktisk være rimelig nederen at sidde med hovedet nede i en spand, helt færdig, mens han er frisk som en havørn – men han er advaret! Så charmerende altså…

Søndag skal jeg over og besøge min bror og hans kæreste, han er lige flyttet til Aalborg, så det ville være lidt tarveligt hvis jeg ikke lige svingede forbi dem (selvom det først tog ham et fucking år at komme og besøge mig i min lejlighed). SLAAAM! Men jeg er en god søster, og selvfølgelig kommer jeg.

Det bliver en freaking-fucking god weekend, og skinken her er heldigvis snart på vej! Hm… Nu vil jeg smutte, skal lige have pakket og sat mit hår inden jeg drager mod Aalborg, det bliver så awesooooome… Rigtig god weekend til jer, love.

p1050533

unavngivet-1

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLOVT - DET BLEV EN "AV AV" FØLELSE I AFTENENS AFSNIT!