10 PROBLEMER SOM ALLE PIGER KENDER TIL!

DE 10 BEDSTE TING VED AT VÆRE ALENE PÅ VALENTINES DAY!

1. Du behøver ikke at være ked af at du sidder alene på Valentines dag, husk på at du også sidder alene de andre dage.
images

2. Vi kan sagtens hygge os alene. DON’T WORRY – BE HAPPY!
200_s

3. We’re single as fuck, men nu slipper vi da i det mindste for at købe valentinesgaver såsom, blomster, dyrt lingeri, dyrt chokolade formet som hjerter. Vi kan bruge pengene på os selv, såååååe – online shopping i aften?
tumblr_nunn8ywloq1sjc5sqo1_500

4. Fuck Valentines day, FORKÆL DIG SELV!
anigif_enhanced-buzz-2466-1411399773-9

5. Om du sidder hjemme eller tager på tur, så husk på at der er mange som også sidder alene på Valentines day. Så hvis du nu skulle føle dig ensom, så opret dig en tinderprofil, måske er det denne gang at du møder den rigtige.
hello

6. Hvis du ikke kan lide at være alene, så har du sikkert også mange singlevenner, som har det på samme måde som dig? Og disse mennesker er der altid, og i elsker hinanden – så stik hoveder sammen med dem og få jer en god aften. Når man har en kæreste er der ikke altid tid til venner, specielt ikke på Valentines day, så nyd at du kan ses med dine venner når du har lyst!
giphy-1

7. No sharing, no caring – alt maden er din, og du skal ikke dele den med nogle! OG hvis du vil have pizza til aftensmad, så er det da bare det du gør, du har ingen til at bestemme over dig.
giphy-1

8. Du slipper for at lade som om at du kan lide en gave som du inderst inde synes er totalt kikset! “Nej hvor fint, en kæmpe bamse som holder en chokoladeæske og sikkert har kostet 2-300 kroner… ehm… Tak (hvorfor købte han ikke noget som jeg rent faktisk kunne bruge? Jeg hader fyldt chokolade, og jeg er blevet for gammel til bamser)”.
smile

9. Hvis dig og dine singleveninder gerne vil i byen, så kan i med sikkerhed godt regne med at ALLE fyrene i baren er single, og sikkert er på jagt ligesom jer selv.
lets

10. Du slipper for at sidde inde på en crowded restaurant, hvor alle sidder og lader som om at de er dybt forelskede, og faktisk godt kan lide at sidde klods op af andre mennesker. Valentines day er overvurderet, så opreklameret – kæreste eller ej, det er en træls dag.
2-2

unavngivet-1HAPPY VALENTINES DAY! HA HA HA..

   

1 kommentar

  • Malene

    Jeg kunne ikke være mere enig 🙂 jeg har aldrig holdt Valentins dag heller ikke imens at jeg havde kæreste 🙂 også når jeg har haft en kæreste har jeg altid brugt dagen sammen med en veninde 🙂 når jeg har en kæreste så vil jeg elskes hvert dag og ikke kun engang om året :)<3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 PROBLEMER SOM ALLE PIGER KENDER TIL!