KAMPAGNE! 30% RABAT PÅ VERO MODA, ONLY OG VILA.

Det positive og negative ved dagens mand.

img_0827Hi guys, der er mange som har spurgt mig hvorfor jeg har sagt ja til at være med i dagens mand, men samtidig har udtalt at jeg ikke vil have en kæreste? Det er super nederen at jeg ikke må afsløre lidt om hvad der sker i programmet, men vent og se, så får i en forklaring efterfølgende. Men nu hvor jeg ikke besvare alle jeres spørgsmål, så kan jeg i hvert fald godt svare jer på de negative og positive ting, ved at have deltaget i programmet. Grunden til at jeg valgte overstående billede, er faktisk kun fordi at Mathias er med på det, aaaarh… Det er gas, eller altså.. Mathias er en nydelig ung herre, men dette billede blev valgt fordi at jeg allerede har brugt det andet som jeg har på Instagram, _annadue.

POSITIVE TING VED AT HAVE DELTAGET: 
– Jeg får 5-7 prik om dagen af forskellige fyre, og en masse beskeder, mange af dem som har skrevet, har udseendsmæssigt været lige min type, men da jeg ikke vil have en kæreste, så siger jeg nej til alle som inviterer mig ud – men det er da dejligt med bekræftigelse. Ej, hvis den helt rigtige inviterede mig ud, så ville jeg nok sige ja. Det er helt sikkert at de skriver/prikker for det er siden i torsdags at det er gået sådan lidt “amok”

– Jeg har fået en kæmpe oplevelse, det var virkelig sjovt, og produktionen bag var super søde.

– Jeg har fået nye veninder og nye bekendskaber! og det er jo altid rart, mange af pigerne derinde klikkede jeg super godt med!

– Jeg lærte lidt om mig selv… Der er virkelig sket meget siden sidst jeg var på TV (4 år siden), og jeg kan mærke at jeg har ændret mig meget og er blevet mere voksen, heldigvis for det da!

NEGATIVE TING VED AT HAVE DELTAGET I PROGRAMMET: 
– De fleste af fyrene som skriver kommer fra København, what the fuck…. Er det kun københavnere som ser programmet? JEG VIL HAVE EN JYDE! Det har de svært ved at forstå…

– Jeg fik her den anden dag tilsendt et billede af mig selv, fra en mand som havde taget et screen af dagens mand, altså forstår i hvad jeg mener? Når jeg læser dette på tekst giver det ikke mening, men altså.. Fyren sendte et billede af mig hvor jeg står bag panelet i dagens mand, hvorefter han skriver “DU GØR MIG SÅ F******* LIDERLIG, OSV OSV” (Der er små børn som følger med på bloggen, så mere får i ikke, men det var virkelig nogle perverse beskeder, og når jo… Dagen efter sendte han et Dick-pic til mig, IRW! Det er virkelig klamt at vide at der er nogle som gokker den af til ens billeder. Ej, der fik jeg sagt for meget, fy Anna.

– Det kan nogle gange være pinligt at se sig selv på TV, specielt i et program hvor fyrene fx slukker for en, ha ha.

– Selvom det var rigtig sjovt, så var det faktisk også hårdt (det kan jeg lave en video om), for vi var der fra kl. 8.30-23.30 hvis man ikke kom på date, så det er altså mange timer at vente og filme… OG STÅ I STILETTER! Jeg havde ondt i fødderne flere dage efter, og havde hård og øm hud overalt.

– Flere negative ting? Naaah… Kan faktisk ikke komme på flere, der har ikke rigtig været noget negativt. Men ikke flere dick-pic’s, tak.

 

5 kommentarer

 • Camilla

  Hvorfor er det at i skulle være der i så lang tid? (15 timer)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Petersen

  Hej Anna. Hvorfor var du ikke med i dagens mand i går? Mvh mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Hvornår bliver afsnittet hvor du er med, vist? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Var med i første afsnit, og er med i næste 🙂 Kommer til at være med i mange.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KAMPAGNE! 30% RABAT PÅ VERO MODA, ONLY OG VILA.