Det positive og negative ved dagens mand.

Billeder fra mit allerførste photoshoot 2010! Akavet

img_1115

Ååååh, se lige en sød lille Anna, med sort hår og topmoderne øjenbryn!

Jeg faldt lige over disse billeder, og fik lige lyst til at dele dem med jer. Hvor gammel har jeg været der? 18 eller 19?  Jeg ser godt nok bette ud.. Jeg er jyde, og jyder siger bette, bare hvis nogle af københavnerne derude tænker, whaaaat.

Seriøst, dengang var jeg så stolt over de billeder… nu er jeg bare sådan, What THE fuck! Se bare neglene (ja, lavede faktisk selv gelenegle dengang), men ej… kikset! Og det var så akavet, min storesøster som er 20 år ældre end mig kiggede på, mens jeg lå der og følte mig sexet. Nej nej nej! Ha ha…

Men ej, de er da lidt søde, altså billederne. Se hvor jeg prøver! Nuuuuh… lille Anna…

img_1116
img_1117
img_1118
img_1119
img_1120

Se også billeder fra mine andre photoshoot’s:

Patrick brylov og jeg, photoshoot i vandet

Photoshoot, Undertøjsserie

Photoshoot, strandbilleder

unavngivet-1

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det positive og negative ved dagens mand.