Billeder fra mit allerførste photoshoot 2010! Akavet

TJEN PENGE NEMT OG HURTIGT!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hi guys! Yay, dette indlæg har jeg glædet mit til at dele med jer! Der er sikkert mange af jer derude, som godt kunne bruge lidt ekstra penge, få rabatter og gode tilbud, ved at lave ingenting, blot ved at oprette sig en bruger på eovendo!

Eovendo er en gratis portal, hvor du får penge for at være aktiv, og jo mere aktiv du er, jo flere penge kan du tjene (det tager 15 sekunder at oprette sig som bruger). Man skal oprette sig en bruger derinde (her), som er gratis! Se om det er noget for dig, og hvis ikke, så kan du bare slette din bruger igen.

Jeg har været aktiv inde på Eovendo i snart et år, og har da tjent en del penge! Man vælger selv om man vil have overført sine penge til sin konto, eller om man vil betales i form af et gavekort som jeg altid har gjort, da jeg synes at det er super lækkert.

Man kan få gavekort til: Bio-billetter, Matas, Jensens Bøfhus, Stylepit, JYSK, Inspiration og mange flere! Alt kan du se inde på Eovendos hjemmeside.

Du kan deltage i konkurrencer, skrabe skrabespil, tilmelde nyhedsbreve, udnytte gode tilbud, besvare spørgeskemaer, se reklamefilm og meget mere, og du får penge for alt det du gør, og som sagt, så vælger man selv hvordan man vil modtage sin betaling!

Det er værd at prøve… og tager ingen tid!

Opret en gratis bruger HER

m

Eksempler på de mange konkurrencer:

Daglige konkurrencer: daglige, skrabelodder med gavekort til fx H&M, Matas, JYSK, bio-billetter og Jensens Bøfhus

Ugentlige konkurrencer: Weekend konkurrencer med mulighed for at vinde gavekort til weekendture, brunch og spa-ophold

Månedlige konkurrencer: Skrabelodder med ekstra store præmier til de mest aktive medlemmer i februar, gavekort til Magasin på 1.500, 2.500 og 5.000 DKK

Eksempler på tilbud og aktiviteter (som man får penge for): 

Mode: Stylepit, Trendday.dk, Ellos, Sarenza, Bubbleroom.dk m.fl

Mad: Early Bird, Skagenfood, Retnemt.dk, Sundtakeaway, Hungry.dk m.fl

Indretning og design: DesignDreams, Normann Copenhagen, MENU, Frederik Bagger, Wonderhagen, JYSK m.fl

Diverse: spørgeskemaer, nyhedsbrevstilmelding, skrabelodder

Du tjener som skrevet penge på alt, altså ved at deltage i konkurrence (hvor du også kan være heldig at vinde), ved at skrabe, ved at se reklamer, ved at bruge rabatkoder til forskellige hjemmeside, nogle af dem er nævnt ovenover… og ja, meget mere! Tjek det ud sweeties, det kan anbefales.

Eovendo har eksisteret i 5 år, og der er 260.000 medlemmer, ejet af Lars Larsen Group.

skaermbillede-2017-02-20-kl-13-58-37
Der er nye konkurrencer hver dag, men denne fangede mig mest i dag, 1 ÅRS ABONNEMENT? Det kunne være feeeee’ at vinde… I morgen håber jeg der kommer en konkurrence om et gavekort på mange penge til en fed webshop, yay.
unavngivet-1

11 kommentarer

 • Kaya

  Hej Anna!
  Jeg prøvede at oprette mig på hjemmesiden, og det gik også rigtig fint ind til atjeg så så denne her reklame film, da jeg havde set den var jeg blevet lokket af min konto, jeg prøvede så stilke ind igen men den sagde at min e-mail eller adgangskode var forkert. Jeg trykkede så “glemt adgangskode” og jeg skrev min e-mail, da jeg så skulle bekræfte min e-mail og taste “send e-mail” skrev den “hmm det var ikke meningen, hvis denne fejl sker igen så skriv til “blablabla” jeg prøvede det flere gange men modtog ikke nogle e-mail.
  Jeg ved at du muligvis intet kan gøre ved det, ville bare lige informere dig og fortælle dig at, (efter min mening) er det ikke så fantastisk som du for det til at lyde.
  Det er selvfølgelig meget muligt at der er noget jeg har misforstået, eller noget i den retning men ja.
  Kram – Kaya

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Ej hvor underligt? Har jeg aldrig hørt om… Håber du får det fikset!!

   Kh <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marina

  Hej Anna. Vil lige høre om det er noget du betaler skat af, når du får gavekort ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hej Anna
  Lyder spændende – må man spørge hvor meget du har tjent?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  Nu har jeg tilmeldt mig, men der er godt nok mange af tingene hvor man tilmelder sig, men ikke for noget for det. Er det noget du har prøvet og ved du hvad jeg skal gøre? ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Hej Anna
  Super fif 🙂 Hvor meget kan man ca tjene på en måned? Selvfølgelig alt efter hvor meget man får besvaret.. Men er bare om man får 500 eller 1500

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej Anna.
  Du prøvede for nogle måneder siden en gele som skulle blege tænderne.. du var vildt inponeret den gang og jeg overvejer du at købe. Men hvor længe synes du det holdt???

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Hola!
   Ja jeg var meget imponeret, men det holdt ikke vildt lang tid, men nu ryger jeg jo også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Er det så sådan noget hvor man skal indtaste sit mobilnummer og bliver kimet ned af diverse sælgere resten af sit liv? 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billeder fra mit allerførste photoshoot 2010! Akavet