TJEN PENGE NEMT OG HURTIGT!

Oh no… Jeg er blevet en af dem!

img_1247

Hi guys! Oh no… Jeg kommer til at indrømme noget nu, som får mig til at virke totalt dobbeltmoralsk! Eller ej, nok ikke alligevel… Måske? Jeg har jo altid været sådan… ppptttth, slap nu af…

Jeg fik overholdt mit nytårsfortsæt, og det er virkelig sjældent at det sker! Det med rygning, det er jeg ikke stoppet med endnu, men jeg er begyndt med at træne 3 gange i ugen, sammen med min personlige træner Rasmus AagaardJeg træner i et fitness center som hedder Aarhus PT Studie, det ligger nede i midtbyen.

Hvis det ikke havde været for Rasmus, så var jeg aldrig kommet igang, det har både ham og jeg snakket om. Jeg synes faktisk selv jeg klarer det meget godt, selvom jeg godt kan brokke mig lidt over at det er for hårdt og så prøver jeg at snyde Rasmus lidt engang i mellem, men han hopper ikke på den. Han er god til at presse mig, og jeg gør som han siger, selvom det er hårdt og min krop syrer for vildt – men det er jo det en personlig træner er til for? Han skal hjælpe mig med de rette øvelser, og kost, for at jeg kan få det resultat, som jeg nu gerne vil have.

Jeg har altid tænkt sådan… “HVORFOR TRÆNER FOLK HELE TIDEN?”, men nu forstår jeg det godt, for man får virkelig en dejlig følelse indeni når man er færdig med træningen, dog når man er “ny” i gamet som dig, så er følelsen dagen efter ikke særlig rar, damn… ØM ALL OVER!

Men selvom jeg træner, så kommer jeg aldrig til at blive en kyllinge-salat-bønne-freak! Selvfølgelig vil jeg spise sundere og flere måltider i løbet af en dag, men det der med at gå alt for meget op i kost, det er ikke mig, men jeg må da indrømme, at jeg tænker lidt mere over hvad jeg spiser nu.

Hvis i mangler en personlig træner, så kan jeg klart anbefale Rasmus! Han er sjov, sød og nem at snakke med, og vigtigst af alt, så er han god til at presse en og få en sat ordentlig igang! Jeg hygger mig i hans selskab. Hvis i vil vide lidt om ham, hvad han kan tilbyde og hvorfor i skal vælge ham, så tjek hans hjemmeside ud hvor i får alt info, også priser m.m (her).I kan også finde ham på Instagram, HER

Havde i nogensinde troet at jeg ville ende i et fitness center? Og endda få personlig træner på? Nej vel?
MEN JEG ELSKER DET!!! Tak til Rasmus…

16976210_13780191l42271784_1894504650_n

 

(Lyset var ikke så godt, så billederne blev ikke særlig gode, men nedenunder ser i nogle af de øvelser vi lavede i dag)

img_1236 img_1237 img_1238 img_1243 img_1244 img_1245 img_1246
unavngivet-1

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TJEN PENGE NEMT OG HURTIGT!