Oh no... Jeg er blevet en af dem!

GRÆNSEOVERSKRIDENDE? SÅDAN VAR DET AT STÅ I UNDERTØJ.

img_1221
Hey sweeties! Følger i med i dagens mand? Hvis ja, hvad synes i?

Der er nogle som synes at det er et “taber” program, og nogle synes at det er for dårligt at jeg er med når jeg er mor, også nogle af mine nærmeste går og snakker om det bag min ryg, forresten fuck jer. Men altså, det må de jo om, for jeg synes at det er et sjovt og plat (på den gode måde) underholdningsprogram, og jeg ser intet forkert i at have været med, bare fordi jeg er mor. Hvad er “værst”, dagens mand eller Paradise? Der er vi nok allesammen enige om at Paradise hotel ville være en smule forkert at deltage i som mor, det vil jeg i hvert fald mene, og det ville jeg aldrig nogensinde kunne finde på.

Nu skal vi snakke lidt om torsdagens afsnit, for det var jo fifty shades of grey tema, og nej nej nej… Jeg var virkelig nervøs, og hvis i ser afsnittet igennem, så ser jeg ret “sur” ud det meste af tiden, for jeg følte mig ikke særlig godt tilpas iført så lidt tøj! Heldigvis valgte jeg at tage kimono på, så man kunne ikke se særlig meget. Det var nok ikke det at stå i undertøj, men selve temaet… Det er svært at forklare, men det var sjovt, men også grænseoverskridende – specielt fordi at jeg er meget anderledes nu, end da jeg var med i Paradise, som jeg helst også burde være, for dengang var jeg en lille irriterende teenager.

Der kommer på et tidspunkt et afsnit, som jeg virkelig har nøjer på over, for det bliver rigtig pinligt for mig, og denne gang mener jeg det virkelig… AAAAARH! Damn it at jeg intet må afsløre…

Men jeg håber at i nyder at se mig på skærmen igen, også selvom man ikke ser mig særlig meget, ha ha. Udover dagens mand, så er jeg faktisk blevet tilbudt at være med i et helt nyt program, men nu må vi se om det bliver til noget!
img_1231
unavngivet-1

5 kommentarer

 • Sofie

  Jeg kan vitterligt ikke se, hvad det har med din evne som mor eller din kærlighed til villian at gøre? Apples and oranges, honeys.. Jeg synes da kun det er fedt du gør noget for dig selv og jeg tror faktisk, man bliver en bedre mor når man en gang i mellem (ikke altid selvfølgelig) også husker at sætte sine egne behov først. U rock!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Præcis! Sådan har jeg det også… Tak for støtten smukke 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemette

  Hej Anna. Sygt godt indlæg som altid, men lige noget andet. Hvad bruger du til at redigere dine yt vedioer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Tak 🙂 Jeg bruger movie maker fordi jeg ikke kan finde ud af andet endnu 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hvilket afsnit var det du var med i?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oh no... Jeg er blevet en af dem!