GRÆNSEOVERSKRIDENDE? SÅDAN VAR DET AT STÅ I UNDERTØJ.

AFVIST I FØTEX – A WALK OF SHAME!

giphy
Hi guys! Hvis i følger med på min snapchat, så så i nok godt min desperate video i går, hvis ikke, så fik jeg sagt noget i stil med, “Hej allesammen, hvis der sidder nogle lækre single fyre derude som skal ud og handle, så tag op i føtex (skejby centret) kl. 18.30 og sig hej til mig i kødafdelingen, det kunne være awesome”.

Det var nok lidt mærkelig, men jeg kedede mig, og skulle alligevel op og handle. Men ved i hvad? DER VAR HELT TOMT…. Jeg var bare sådan, holy fuck… Kunne der i det mindste ikke bare være en eller to? De eneste som dukkede op, var 5 unge mennesker, for at se om jeg fik scoret, så det var en smule akavet, og ret pinligt.. Men hva’ faen! Havde nu heller ikke regnet med at der stod nogle, det var jo mest ment i en joke, eller det var det… Men altså, hvis der nu havde stået en, som var lige noget for mig, så kan jeg da ikke afvise, at jeg måske havde sagt ja til et eller andet sjaaawt hvis jeg blev spurgt.

Jeg stod så der, og så kom der en fyr, 100% en som ikke følger mig på snapchat, men nu blev jeg altså nødt til at få sagt hej til en eller anden, efter et kæmpe nederlag. Så jeg stod og stirrede, og da han så kiggede, så sagde jeg “hej!”, tog et selfie (som blev møg sløret), og SKYNDTE mig ud af butikken, det kunne ikke gå hurtigt nok.

Da jeg så kommer hjem kan jeg ikke finde min pung, og jeg tænker bare “det er fucking løgn det her”, så jeg spurtede op i føtex, eller ej… Jeg kørte, men alligevel! Jeg kommer ind, og det blev lidt en ala “walk of shame”, men en sød kunde havde heldigvis afleveret min pung i kundeservice.. Thank good for søde mennesker! LUCKY ME!

IND, SMIL, PUNG, UD, LØB….

STANDARD AFTEN I FØTEX… SES VI I MORGEN KL. 18.30 VED SLIKAFDELINGEN?

unavngivet-1

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GRÆNSEOVERSKRIDENDE? SÅDAN VAR DET AT STÅ I UNDERTØJ.