SÅDAN SER JEG UD NÅR JEG STÅR OP OM MORGENEN!

VILLIAN OG JEG HAR BRUG FOR HJÆLP :(

Hi guys.. Jeg er stresset, og har snart brug for ro i hovedet! Jeg har ledt efter lejligheder her i Aarhus i over 1 år nu, og har desværre intet fundet – ud af alle dem som jeg har søgt, kom jeg kun ud og så en, men den var ikke børnevenlig, så derfor valgte jeg at takke nej. Derudover er jeg blevet tilbudt en lejlighed i Brabrand, men der skal vi absolut ikke ud og bo, det er stensikkert.
Anyways… Villian og jeg skal være ude 1. juni, og som skrevet har vi ikke haft heldet med os endnu, det er så svært at finde noget i Aarhus, og specielt en 3-værelses til en fair pris medmindre man er medlem af et boligselskab, som jeg også er – men fordi at jeg kun har været medlem i et år, så er jeg næsten bagerst i “køen” ved alle dem som jeg har søgt.

Jeg elsker det område jeg bor i nu, det er helt fantastisk, og lejligheden er også fin, dog er den blevet for lille (kun 52 kvm), og min kontrakt udløber snart.

Villian og jeg er stille og rolige, og ønsker derfor gerne at bo et sted hvor der er forholdsvis ro, så derfor ikke i centrum. Mit største ønske ville være at finde en lejlighed i Risskov, Aarhus N eller Lystrup – måske også skødstrup. Søger 3 værelses – husleje max 7800 incl forbrug.

Vi kommer snart til at stå uden tag over hovedet, og er (hvis det sker) nødsaget til at flytte til Thisted, hjem til mine forældre – og det må bare ikke ske. Villian har boet i Aarhus i hele sit liv, og det skal han blive ved med, men hvis vi intet finder, så er det den eneste løsning, og det gør mig så ked af det. Så mister han sine venner i vuggestuen, ser sin far og sin familie på sin fars side mindre, det bliver noget være bøvl.

Jeg håber at i derude vil dele dette indlæg så det kommer ud til rigtig mange mennesker, og hvis i kender nogle som kender nogle, så send gerne en besked.

Den som hjælper/finder en lejlighed til os, vil modtage 1500 kroner som tak for hjælpen! Håber jeg får tilsendt en masse beskeder fra privatejere, eller nogle som kender nogle, som kender nogle. HJÆLP OS, JEG BER JER!

(I behøver ikke sende links til lejligheder fra boligportalen osv, for kigger derinde hver dag)

DEL DEL DEL!

På forhånd tak.

img_1292
Kærlighed og beskidte negle <3

unavngivet-1

39 kommentarer

 • Anne Dorthe

  Har du evt søgt i Elstedhøj i Lystrup? Vi bor i en 3 værelses til 7500 inkl alt. Det er Århus imorgen som har dem. Evt ring til dem.. Der er noget med fortrinsret, hvis man arbejder i Århus N, har børn osv. Ellers undersøg probus.dk
  De har rækkehuse i Lystrup.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Mange tak! Hvem siger du man skal ringe til ?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Dorthe

   Hov Aarhus omegn hedder boligforeningen 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadja

   Hos aarhusbolig er Ellebrinken i Lystrup også inden for dine ønsker og selv hvis du får tilbudt dem som nr30-40 så er der stadig chance for at få dem, og nogen er med have også. men husk at få registreret at du bor i Århus N for så kommer du foran til mange i det område.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Har du været inde på ‘ lejebolig – Risskov lejligheder og huse ‘ der er der nogle stykker inde. Eller ‘ lejlino ‘ ? Det er begge sidder her på Facebook, derudover findes der jo også mange andre lejebolig sider på Facebook 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sheena Rodrigues

  Hej Anna,

  Jeg er lige flyttet ind til Aarhus, og min lejlighed i Lystrup er indflytningsklar fra D. 1 april. Vi er igang med at renovere.

  Den ligger på Ellebrinken, og det er en 2 værelses lejlighed godt nok.

  Der bor mange med børn og der er en lille legeplads ude foran.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Hej Sheena! Tak for din besked, men vi søger en 3 værelses da Villian skal have sit eget værelse 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt exstrand

  Vi bor i Mejlby som ligger tæt på Skødstrup og lysteup. Arbejder selv i Skødstrup. Vi giver dog 9000 men det er for 125 kvm og så er det et hus delt i 2 med 2 etager. De hedder familie boliger og der er masser af børne familier og legeplads osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedikte Holst

  Jeg stod i præcis den samme situation for er år siden. Min lejlighed var tidsbegrænset og jeg havde søgt 95 boliger på boligportalen uden held. Derfor henvendte jeg mig hos kommunen og forklarede at jeg var alene med en søn på 1 år og meget snart hjemløs. Jeg er ressource stærk og havde det ikke godt med at bede kommunen om hjælp, men, i et område som Aarhus med boligmangel og fuldstændigt sindssyge lejepriser kan det altså blive nødvendigt. Jeg fik en 3 værelseslejlighed til 5000kr mdr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Tak for din besked! Så vil jeg prøve at ringe derned i næste uge, er ved at få stress af det her.
   Dejligt for jer at i fik en <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Jeg bor selv i Viby J, Onsholtvej – her er 3-værelses på 74 kvm., 7800 dog uden forbrug, men rigtig lækre og nybyggede (2009?) lejligheder. Her er så stille og roligt og en del børnefamilier.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia

  Hej selvom du skriver at i absolut ikke vil ud at bo i Brabrand så skriver jeg dette alligevel, for synes i skulle overveje det, ( bor selv i Brabrand) rigtigt dejligt område, det behøver jo ikke at være Gellerup hvis du ikke vil det 😉 men der er flere rigtig fine lejligheder 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Min kæreste og jeg havde væsentligt mere held ved at skrive direkte til de forskellige ejendomsadminisratorer i Aarhus end igennem boligselskaberne. Det foregår normalt med personlige ansøgninger. Vi fik ret hurtigt en 3½ værelses lejlighed i Viby J. Vi sendte ansøgningen i slutningen af juli og flyttede ind den 1. oktober i Viby J. Vi kom ind ved NME Ejendomme, der helt klart kan anbefales.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sagal

  Hej Anna.
  Jeg elsker din blog og du skriver nogle spændende indlægs, dog er jeg ikke altid enig, men det skal der også være plads til. Det gøre mig faktisk ked af det, at du ligefrem omtaler Brabrand på den måde. Brabrand er et godt sted med forskellige nationaliteter og forskellige aktiviteter for børn. Jeg synes du skal lægge dine sterotyper væk, da du selv ved, hvordan det føles at “bære” på
  Nogle sterotyper i rygsækken. Husk på at vi er alle ens i sidste ende. Overhovedet ikke en negativ kommentar, men bare en lille reminder til dig og alle andre.Fred

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Hej Anna
  Du kan prøve at søge på mcejendomme, de har rundt omkring i Århus, mange i Skødstrup til fornuftige penge. De holder til i Risskov, men prøv at skriv til dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Prøv og søg omkring Trige (30 min fra Aarhus), jeg har været på ventelisten (århusbolig.dk) i Trige i ca et halvt år og har allerede fået masser af tilbud, mine forældre bor der med mine 3 mindre søskende, og de er alle glade for at bo der, og der løber børn fra 2 års alderen rundt uden for og leger, meget børnevenligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Prøv evt at kigge på lejligheder i Trige, ligger næsten i samme afstand til Århus, som Lystrup. Dejlig stille og rolig by, hvor jeg selv er voksede op.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria rasmussen

  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=431071183911626&id=379308959087849

  Se den her godt nok en 2’er men til billige penge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicki Madsen

  Prøv at ringe til Jespersen Ejendomme. Deres lejligheder er rigtig fine, og en fair pris! Du har nok mest held hvis du ringer i slutningen/starten af måneden 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hvis Trige er en mulighed så er der pr en 3 vær lige knap 7000kr https://www.akutbolig.dk/vis/161464

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Der er pt en 3 vær. I Trige ledig https://www.akutbolig.dk/vis/161464

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Er du medlem af diverse boligsider for Århus på Facebook? Der fandt jeg min lejlighed på 14 dage (:
  Så noget med en i Viby tidligere idag, godt nok ikke lige en bydel du har skrevet noget om, men ja. Held og lykke med søgningen, jeg giver besked hvis jeg falder over noget i hvert fald 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SP87

  det er muligvis lidt længere ude, end du søger, men aarhusbolig har en (2 sammenhængende) fantastisk børnevenlig afdeling i Hårup , mellem mejlby og hjortshøj. og det er ikke så langt fra lystrup. Lejlighederne er til at betale, og der er jævnligt en ledig, som man sagtens kan få, selvom man kommer udefra.
  Der er både institutioner og skole i gå-afstand og en lækker legeplads (og en masse søde børn, der ovenikøbet har rare forældre)
  (Og i øvrigt får begge afdelinger sprit nye køkkener i år, what’s not to like?)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Hej Anna. Aarhus boligmarked kan være benhårdt, specielt boliger gennem boligforeningerne. Har du evt. husket din fortrinsret? I mange afd. Kommer studerende eller aktive på arbejdsmarkedet foran på listen ☺️ Ellers ja, prøv kommunen. Da jeg stod i skilsmisse henvendte jeg mig der og fik en 3 værelses lejlighed I løbet af 2 mdr. De er presset i øjeblikket pga. Flygtninge situationen. Men det er klart et forsøg værd. Evt, læs lidt om kravene til ansøgerne først og stå fast overfor dem. De vil gerne afvise en hvis de kan, min erfaring er at det hjælper at banke lidt i bordet ! 😅☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Mange tak for din besked! Har forhørt mig, og har desværre ikke fortrinsret.

   SÅ BANKER JEG I BORDET 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  http://www.taurus.dk/forretningsomrader/boligudlejning.
  Prøv dem, de har også rigtig mange eller evt ring til dem og spørg hvad de kan hjælpe med, i de områder du søger. God jagt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  http://www.taurus.dk/forretningsomrader/boligudlejning
  Prøv dem, de har mange gode lejligheder, eller evt ring til dem og spørg hvad de kan være behjælplige med i de område du søger. God jagt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luis

  Har Du kigget på andedels boliger i Århus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin

  https://www.akutbolig.dk/vis/163333
  Prøv denne sode, der er rigtig mange til leje

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lonnie

  Hej. Hvis du er medlem af et boligselskab og har boet i en af deres boliger i mere end 1 år, har du fortrinsret på alle boligerne i sammen kvarter som du bor i nu. Det vil sige at du skal ringe derind og sige du har boet der i mere end et år og derfor ønsker fortrins ret. Så ryger du op som en af de første! Husk der er via aarhusbolig du for fortrins ret. Jeg gik fra en 1 værelset og søgte en 3er og da jeg havde fortrins ret gik der 1 mdr så fik jeg tilbud en 3 samme sted som jeg bor. Normalt var jeg nr 786 men pga fortrins ret røg mit nummer op til nummer 7. Og fik så en bolig. Det syntes jeg du skulle gøre. Mvh Lonnie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg havde selv et rimeligt påvirket synspunkt
  mht. Brabrand, da jeg ikke kommer fra nogen landsdel der ligger nær Aarhus, men jeg er kun blevet positivt overrasket over mit nabolag i Hejredalsparken på Emmasvej.
  Her bor rigtig mange børnefamilier, par og studerende. Lejlighederne er store og fine og 3-værelses. Alle vores naboer er rigtig søde og der sker aldrig noget.
  Så før du udelukker Brabrand helt, vil jeg lige slå et slag for et område der faktisk er helt vildt dejligt at bo i 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Neller

  Hvad med boligportalen…….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Tror du ikke jeg tjekker op på den hver dag, og alle andre boligsider som jeg er tilmeldt? 🙂 Har som skrevet ledt i et år. LEDER ALLE STEDER

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Lund

  I kan bo i Nørresundby? Der er plads nok til jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I kan bo i Nørresundby? Der er plads nok til jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Har i fundet en

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅDAN SER JEG UD NÅR JEG STÅR OP OM MORGENEN!