FORÅR - ROMANTISKE DETALJER

STATUS PÅ BOLIGSITUATIONEN…

13592209_1099124866827881_8208898438243797622_n
Hi guys.. Først og fremmest vil jeg takke alle som har prøvet at hjælpe Villian og jeg med at finde en ny bolig, og tak til jer som har delt mit tidligere indlæg (her). Jeg har desværre ikke fundet noget endnu, da de fleste som har skrevet kun har sendt link’s af boliger fra boligportalen, boligsurf eller lignende – som jeg ikke rigtig kan bruge til noget, da jeg selv tjekker inde på siderne hver dag. Men jeg er alligevel super taknemmelig for at i bruger jeres tid på at hjælpe mig, det betyder virkelig meget.

Jeg var ude og kigge på en 3 værelses i Risskov i lørdags, men den var desværre alt for lille, i stuen ville der kun være plads til en sofa og et tv, ikke andet, overhoved – men det havde de nuværende lejere også sagt, øv øv. Men jeg søger videre, og håber virkelig på at finde noget snart! Og i må selvfølgelig stadig gerne hjælpe hvis i har tid og lyst.

Min kammerat som har et hus på 160 kvm har sagt at vi gerne må flytte derind indtil vi finder noget, så det er super dejligt at have en løsning hvis vi intet finder, han har nemlig to værelser ekstra, så der er til både Villian og jeg. Men jeg krydser virkelig fingre for at vi finder noget, damn hvor jeg håber.

Men endnu engang, tak tak tak! Virkelig… Et stort tak for jeres hjælp!

unavngivet-1

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FORÅR - ROMANTISKE DETALJER