12 RANDOM TING OM MIG!

UDFORDRING – ALENE-MOR I WEEKENDERNE…

Hi guys.. Så blev det weekend, og denne weekend er min børneweekend – så jeg har Villian, og Martin har friweekend.

Jeg må indrømme at det godt kan være lidt hårdt at have ham en weekend alene, specielt fordi at jeg ikke rigtig har nogle sådan VIRKELIG gode venner her i Aarhus udover Brian (min bedste), som “gider” at lave noget med os, de fleste fortrækker byen eller også har de en kæreste, og der prioterer de kæresten, som jo også fair nok. På mange områder ville det være nemmere for mig at bo i Thisted, der er mange af mine veninder som selv har børn og min familie, deriblandt villians højt elskede nevø.

Så det kan være hårdt, at jeg en hel weekend skal snakke “børnesprog” og tage alene i legeland og en masse andet med ham, vi hygger os, bestemt – men det kan være ensomt, specielt når han er blevet puttet. Jeg synes tit jeg får dårlig samvittighed, for nogle gange har jeg jo også brug for en pause og det passer ikke altid den bestemte herre hvis han er helt oppe i gear.

Jeg besøger sådan rimelig ofte mine veninder som har børn eller min familie, men det er to timer fra Aarhus – TO TIMER! Det er langt at køre, men som sagt, så har jeg heldigvis Brian som elsker Villian, de to er gode sammen.

Han var her igår, hvor vi alle hyggede og da bettemand var puttet, tog vi et glas hvidvin og faldt i søvn kort tid efter, som i meget kort tid! Der gik nok en time, kl. 22 gik vi kold.

I dag har V og jeg været i legeland, virkelig hyggeligt, men også hårdt fordi jeg er så øm efter træning! Men daaaaamn, der var godt nok mange single-fædre derovre i dag, 10hi f9z 😉 anyways, når Villian vågner fra sin lur, så smutter vi en tur ned på legepladsen og imorgen skal vi ud og fiske med Brian! Det bliver sjaaaaawt..

Hvad laver i i weekenderne, nogle gode ideer til hvad man kan lave udover legeland, svømmehal og legeplads? Mangler noget nyt som vi kan prøve 🙂

Alene-mødre, synes i ikke det kan være lidt en udfordring nogle gange? Jeg indrømmer i hvert fald gerne, at det godt kan være hårdt for mig, specielt hvis han er umulig, men det er HELDIGVIS sjældent! Thank good.. ha ha.

Lidt billeder fra en awesome dag i legeland, nu glæder vi os bare til imorgen hvor vi skal ud og fiske! Yaaaaas.. hans første fisketur! (Og min)

img_1588 img_1589 img_1591img_1592img_1593

unavngivet-1

   

11 kommentarer

 • Nikkie

  Er ikke alenemor, men har min kærestes søn ofte alene i weekenden! Og syntes det er svært at skal kunne underholde i så mange timer, i forhold til en hverdag! Han er et energifyldt barn, men de dage vejret har været koldt, og han er for gammel til legepladsen, syntes jeg det er en kæmpe udfordring, især det jeg ikke kender mange i byen, og dem jeg kender har enten ingen børn eller så det helt små! Så kan følge nemt følge dig! Virkelig dejligt indlæg!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Præcis! Åååh dejligt med en som har det på samme måde, og som tør at sige det højt – tror mange vil dømme en udfra sådan et indlæg her 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • hilma

  nu er jeg selv alenemor til en dreng på 5 år. Der har været perioder, hvor jeg syntes at det var svært at underholde. Lige indtil jeg faktisk spurgte ham, hvad han syntes var en god leg. At bygge huler var så skide sjovt. Vi legede resturent derhjemme, hvor han var kokken(vi lavede rugbrødsmadder) og han stod for det. Vi kreerede en menu og betalingsmuligheder. Det var et hit. Andre lege har været rollespil, kæmpelege mv. og tiden er fløjet afsted. Men jeg tror at det er kun i perioder at det kan være sådan. men held og lykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicki

  Synes helt sikkert det er hårdt at være selv med børnene, om der er i weekenden eller hverdage. Pt er min kæreste på skole i Aalborg, mens vi er hjemme i Haderslev og det at skulle holde hende igang hver dag selv, er en udfordring. Det er jo begrænset hvor mange gange man kan lege på den samme legetøj, og svømmehallen er jo ikke så oplagt efter en god dag i dagplejen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Er tit alene med min søn i hverdagene samt weekenden(min kæreste arbejder i butik, og derfor først hjemme 18.40 i hverdagene) syntes det er hårdt. Men syntes at modellervoks, at male eller at sidde en en sandkasse er ret underholdende for min søn på 2,5 år. 😅😅 men syns det bliver ensformet til tider😅 Er frisk på noget med børnene sammen med andre mødre hvis det er, trænger til noget nyt 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Jeg forstår dig helt.
  Jeg har en datter på samme alder som Villian. Og jeg sætter virkelig pris på vi er to om at tage i legeland, svømmehal osv.
  For det er hårdt at være afsted på eventyr med en vild tumling! 😉.
  Vi er også fra Århus.
  Svømmehal er altid et hit, leos legeland synes vi også er godt – dog lidt dyrt, dokk1 er rigtig fint, der er jo både legepladser og masser af børnebøger man kan sidde stille og roligt og læse, globus1 (det er en stor hal ved Åbyhøj/Brabrand) har den første lørdag i måneden hop og leg for de mindste – 0-6 år med hoppepude, rutsjebane og motorikbane helt gratis, det er også rigtig fint 😊., når vejret lige bliver bare lidt bedre er ture i de gode parker vi har også et hit herhjemme 😊.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin

  Jeg er også alene mor, og har også bøvlet med de weekender der..
  Men jeg har prøvet at gøre det til en leg/aktivitet når de praktiske ting i hjemmet skal gøres, feks madlavning, oprydning, evt oprydning i legetøjet osv så er det også selvfølglig det kreative man kan lave, legepladsen, tur ned i byen, og faktisk hvis du nu feks mangler nogle nye tuscher til ham så kan man “slippe” dem
  Lidt løs i toysrus og så til sidst købe den ting man nu skal have, eller lave abesnot – for stimulation af sanser, … men han er selvfølgelig også lidt ældre end mig så det er et andet energiniveau

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har min søn på 5,5 fuldtid, og han ser kun hans mor 1 dag hver anden weekend, hendes valg… ja det kan være hårdt, men det er altså ikke mere hårdt end man selv gør det til… børn er Guds gave og skal nydes mens man kan… lige pludselig er de så store at man kan kun bruges til at vaske deres tøj og fodre dem af…
  nyd det mens du kan… jeg formår ud over kvalitets tid med min søn, at passe fuldtids job, fjernstudier, fitness instruktør og nyder det…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Har selv en pige på 4 år og en lille ny på 4 mdr. Min kæreste arbejder hveranden weekend og hver anden gang er det aftenvagter fra 15-23 og også tit i hverdagen, så er meget alene med dem.. syntes før at det var hårdt at underholde min store datter, men efter den lille er kommet syntes jeg det er hårdt ikke at have så meget tid til lige nøjagtig at underholde..Er dog også blevet bedre til at lade den store kede sig, dvs lege selv og det styrker virkelig hendes fantasi bla 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Min kæreste har ofte møder efter arbejde så at underholde hans knægt på næsten 4 er også en udfordring i sig selv, man føler sig næsten forpligtet til at lave noget specielt. Han er en ren energibombe og en rigtig fars dreng som i RIGTIG MEGET så det gør det ikke lettere. Men simple ting som at lave modellervoks med ham eller få ham til at hjælpe med madlavningen, læse bøger eller spille spil. Og om folk vil dømme sådan et indlæg kan de da bare gøre, sandheden er ilde hørt til tider men dem der kender til sådanne situationer vil kunne forstå dig og det er det vigtigste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Rasmussen

  I kunne eventuelt tage i dyrehaven eller en tur på stranden! eller bare en tur i skoven! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 RANDOM TING OM MIG!