UDFORDRING - ALENE-MOR I WEEKENDERNE...

Villians første fisketur- og nyt hus??

Villian skulle med ud og fiske i dag, for første gang i hans liv, yaaaaay. Han snakkede ikke om andet i går aftes, så han glædede sig meget.

Brian sov her i nat, så vi var sikre på at komme tidligt op (Villian og jeg elsker at sove længe). Vi stod op kl. 07.15, fedt man, op og i tøj med det samme. Der blev spist morgenmad, lavet en madpakke og så tog vi afsted på tur!

Seriøst, det var møg koldt i dag, så stod jeg der i alt for lidt tøj og prøvede virkelig at skjule at jeg frøs, men fuuuuck det var svært efter de første 25 minutter. V var pakket godt ind, så han frøs ikke, men efter 15 minutter, så kedede han sig faktisk monster meget! Ha ha, han gad det faktisk ikke mere, “hjem i mors hus” blev der sagt hele tiden. Men ja okay, det er sq da også røv kedeligt at stå der og vente på at man får bid, der kan jo gå flere timer, hvis vejret havde været godt, så havde det nok været lidt sjovere, for om sommeren kan man se fiskene.

Vi fik bid!!! Yay, der var vi oppe og køre… kom så fisk, kom sååååååå… Den snød os, så vi måtte gå derfra uden – men manden overfor os fangede en kæmpe en, så Villian og jeg løb over til ham for at se, og det synes Villian var rigtig sjovt, lidt ærgerligt min mobil var gået ud, hans ansigtsudtryk ville jeg godt have haft på min telefon.

At fiske var ikke så meget Villian, men man står jo også bare… Madpakke og sten i åen var meget sjovere! Men nu fik vi det prøvet, og vi prøver det nok igen når det bliver varmere.

FORRESTEN! Så var vi ude og kigge på hus i dag, et rigtig fint lille hus! Med en lille baghave, og den var helt perfekt.. Det var virkelig drømmehuset for Villian og jeg, efter rundvisningen sendte jeg en mail afsted om at jeg var interesseret og kunne flytte med det samme. Men der var desværre VILDT mange mennesker, sådan vanvittigt irriterende mange, så jeg tror ikke at vi er så heldige at få det, men jeg krydser fingre. Da jeg prøvede at snakke med udlejeren kom alle som gribbe for at få et ord indført, altså gøre sig bemærket – sådan noget gider jeg ikke, så vi valgte at gå, men jeg fik sagt at vi var intereserede. FUCK JEG HÅBER!!!!

img_1605

img_1615
img_1625
Villian er et udemenneske, men et morgenmenneske? Det er han altså ikke, ha ha.. Han vil meget gerne sove længe hvis han kan komme til det, der er jeg faktisk ret heldig, for i weekenderne er det rart ikke at skulle tidligt op. SÅDAN VILLY!
unavngivet-1

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UDFORDRING - ALENE-MOR I WEEKENDERNE...