VILLIAN - KIDS OUTFIT INSPIRATION!

TINDER-KATASTROFER (DOUCEBAGS, DUMRIANER, AFFØRINGSMIDDEL?)

Hi guys! Seriøst, mange af gutterne på tinder er jo helt væk, har godt nok fået mange vilde historier her på det sidste – nogle tror jeg på, andre ikke. Men min veninde har lige været udsat for det vildeste, holy moly! Hun vil desværre ikke have at jeg deler historien på bloggen, men hun blev godt nok udsat for noget som man nok ikke lige havde regnet med på en date, psykodude.

Det er faktisk ret sjovt at høre folks historier, altså hvis de har været udsat for en date som virkelig var en katastrofe, eller hvis fyren bare var fuck’t up og gjorde nogle underlige ting! Jeg har engang hørt at en pige var på date hvor fyren havde puttet afføringsmiddel i hendes mad, that’s fucking crazy! what the fuck, hvem gør sådan noget?

Har i nogle sjove og vilde historier som i gerne vil dele med mig, og som gerne må komme på bloggen (skal nok gøre jer anonyme), så skriv jeres historie i kommentarfeltet eller via. min facebook PB, kunne være max grineren.

Jeg har ikke selv været udsat for noget sjovt eller vildt, nok fordi jeg ikke dater nogle derfra, men folk har da skrevet nogle mærkelige ting, men det kunne være så fedt at høre jeres tinder-oplevelser!
17474026_1412748688798829_22409702_o

unavngivet-1

6 kommentarer

 • Anna

  Da du havde lagt den film op omkring “de fyre der ikk skal skrive til dig”, fortalte du da at du dagen efter ville lægge en film op med den vildeste historie fra en eller anden fyr du havde mødtes med kort inden?!? Hvornår kommer den mon?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Ja, men det var ikke via. Tinder, det var jo ikke en jeg kendte 🙂 han ydmygede mig bare rigtig meget.. har faktisk lavet videoen, men min gamle computer med redigeringsprocrammet er brudt sammen 😬! Så skal lige have købt et nyt program til min Mac

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Og Anna, er det dig fra træningscentret? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • annadue

  HAHAHAH dør! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  Jeg har prøvet noget skørt! Fandt en fyr på tinder, som var VIRKELIG sød. Han var sjov og også virkelig pæn. Sådan rigtig trænet og lækker…. lige min type 😅 Vi begyndte at se hinanden og han syntes heldigvis også, at jeg var ret dejlig. Jeg tror vi så hinanden i nogle måneder og vi blev faktisk rigtig glade for hinanden.. sov sammen næsten hver dag.. tog ud og spise sammen osv osv. Men pludselig ændrede han sig bare…. Vi opførte os egentlig som kærester, men Hey..!! Vi havde som sagt set hinanden i nogle måneder. Så ro på fissan!!! Pludselig begyndte han at komme uanmeldt på besøg.. gik bare ind uden at ringe på.. en nat jeg lå og sov med min veninde, stod han pludselig i soveværelset!!! MEGA fuld og besluttet på, at han i hvert fald skulle ligge i smørhullet. Hvordan han er kommet ind i lejligheden ved jeg ikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Min roomie var lidt vild med mig. Efter flere søde håndskrevne beskeder hvor han ønskede mig en god dag, købte små gaver i form af manuka honning og ricinusolie prøvede han at lave sjov med mig. En aften jeg lavede mad fortalte han, at han havde læst på castorolie.dk, at ricinusolie ikke bare var en god massageolie, men også et afføringsmiddel. Jeg troede ikke på ham. Indtil da hans kammerat senere kom forbi. Her tilbyder min roomie ham et glas ricinusolie under påskud af at det er madlavningsolie. De laver et væddemål, hvor min roomie skal drikke olivenolie og gæsten “madlavningsolie”. I flere timer var han fast gæst på vores toilet. Det var faktisk ret strengt. Om han valgte ricinusolie, fordi han så kunne give min hud noget massage har jeg ham mistænkt for. Det får han i hvert fald aldrig. Har sagt til ham, at jeg hellere ville have mit hår klippet af end at han skal give afføringsmiddel, der giver dårlig mave. Ha ha (selvom det var ret groft). I dag er vi i øvrigt stadig gode venner, og gæsten stadig en kammerat.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VILLIAN - KIDS OUTFIT INSPIRATION!