TINDER-KATASTROFER (DOUCEBAGS, DUMRIANER, AFFØRINGSMIDDEL?)

DET VAR EN NEDEREN DATE SAMMEN MED TOBIAS!

img_1730
Hi guys, så i aftenens afsnit af dagens mand? Jeg kom jo på date, yaaaay… eller naaaay?

Der har indtil videre ikke rigtig været nogle typer derinde som sådan har sagt mig noget, de har været rigtig søde, men ikke nogle som jeg ville på date med – men da Tobias kom ind tænkte jeg bare “yaaas, endelig en høj mørkhåret fyr”! Vi var ret tændte allesammen, dog slukkede de fleste da Tobias fortalte at han havde et barn, og det er selvfølgelig fair. Jeg var selvfølgelig glad for at der blev slukket, så var der en større chance for at han ville vælge mig, så bare SLUK PIGER, SLUK..

Tobias var meget nervøs da han kom ind, det var faktisk lidt sødt, han rystede SÅ meget, men det må også være voldsomt at stå derinde foran så mange piger og vide, at man muligvis ristet! Men det gik da meget godt for ham.
Mange af de andre fyre er blevet grillet, men det blev Tobias ikke, thank good for ham. Men altså, Tobias og jeg havde øjenkontakt fra start, og jeg vidste bare, at uanset hvad, så ville jeg på date, altså med ham.

Da jeg stod tilbage sammen med Line var jeg møg nervøs, for hun er en super flot pige, og mange af drengene har skrevet hende ned i den sorte bog, men alligevel synes jeg bare at Tobias og jeg havde haft en god øjenkontakt fra start, og han blinkede ofte til mig. Da Line havde holdt sin tale tænkte jeg “den der kan jeg sagtens slå!”, og det gjorde jeg jo så, ti hi. HAN VALGTE MIG, YAAAAS! DATE DATE DATE…

Vi satte os ind i bilen, og skulle ud på daten, som var drinks og hygge på en lille bar (tror jeg det var), men da vi ankom fik vi at vide at de lukkede stedet efter 20 minutter, og der blev vi ret skuffede. Det burde produktionen altså have vidst, sådan noget skal der jo tjekkes op på inden de sender folk ud på en date.
Derudover var der problemer med mikrofonerne, og det hele var bare kaos. Det var virkelig ærgerligt, men trods det, så grinte mig og Tobias af det… altså af at det var en lorte date, som var dårlig planlagt fra produktionens side, det er en ommer! Vi tænkte fuck det, og valgte at tage ned på Billy booze hvor nogle af de andre deltagere var, og det var en fest! Seriøst, det var virkelig grineren, så daten endte med at blive rigtig god.

 

img_1720
img_1721

img_1711

unavngivet-1

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TINDER-KATASTROFER (DOUCEBAGS, DUMRIANER, AFFØRINGSMIDDEL?)