DET VAR EN NEDEREN DATE SAMMEN MED TOBIAS!

Så derfor er jeg et dårligt forbillede for mit barn


img_1766

Okaaaaay, nu må folk altså snart holde med at kommentere negativt på folks undertøjs/bikini billeder, blot fordi at de/vi er mødre. Eller ikke kun mødre, bare sådan generelt, for folk er virkelig ondskabsfulde på de sociale medier.

Jeg får altid nogle nederen kommenterer fra uintelligente mennesker som åbenbart ikke er tilfreds med deres egen krop, og derfor føler et behov for at svine andre til, som måske er stolt af sin krop og viser lidt mere hud.

Nu stalkede jeg lige en pige inde på Instagram, og hun var altså vold-awesome! Hun er mor til en skøn søn på omkring 3 år. Seriøst, hun får SÅ mange negative kommentarer fordi hun lægger mange anderledes billeder op, hvor hun viser lidt mere hud end andre, faktisk er hun nøgen, men bruger emojis for at dække brysterne og de nedre dele. Jeg ser ærligt intet forkert i det, selvom jeg ikke selv ville gøre det.

De mest nederen kommentarer omhandler altid mine evner som mor baseret ud fra mine letpåklædte billeder. En kommentar kunne være: “Ej hvor er det flovt at se at du viser din krop frem på den måde, hvor er det synd for Villian at han har en mor som dig, sikke et godt forbillede, han må blive stolt”.

Øøøøøh, så fordi jeg er mor, så er det ikke okay? Griner… Du bliver vel også selv mor en dag, og du har da også billeder liggende af dig selv i bikini eller undertøj som dit kommende barn nok kommer til at se, tænk over den 😉

Hvad så med undertøjsmodeller? Eller nøgenmodeller, burde de så heller ikke få børn fordi at der er smukke letpåklædte billeder af dem på nettet? Amen, det er jo helt væk – mest af alt, så tror jeg bare at det handler om misundelse.

Min krop er dejlig, og jeg er glad for den – hvis du ikke er, så gør noget ved det? 🙂

og husk på… DU bliver højst sandsynlig også mor en dag..

I får lige et billede mere… God dag!

img_1763

unavngivet-1

15 kommentarer

 • Finn Christensen

  Du er faktisk er lækker pige og hvorfor skulle du ikke være en god moder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mike

  Din krop ser super ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bethina

  Jeg synes du virker til at være en go mor, også selvom du ligger billeder ind af dig selv uden for meget tøj på. Hvis jeg havde en krop som din havde jeg gjord det samme 😄 Du gør det godt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Man skal være glad for sin krop og lære at have det godt med sin krop. Du har en flot krop Anna. De er da bare misundelige over, at de ikke har detandre godt med sigsin selv, uden at de skal nedgøre andre. Jeg kan intet forkert se i, at du har lagt de billeder ud. Så længe man ‘gemmer’ de private dele, som hende på Instagram og dig har gjort! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er da bare skide lækker altså! Og jeg synes netop du er et forbillede fordi du er stolt af din krop.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JB

  du er så skide smuk anna, de bare skide misundelig ikke en skid andet
  bliv ved med det du gør. vi er nogen som faktisk synes du er skide smuk og faktisk synes det er fedt at følge dit liv som mor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Holst

  Heyy <3
  Jeg har været på Instagram i mange år og kunne godt tænke mig at få flere følgere og mere opmærksomhed på min profil:)
  Mine veninder har brugt noget der hedder https://autolikes.dk hvor de har fået nogen gratis følgere og likes.
  Hvilke erfaringer har i med det? Vil meget gerne høre!

  Hilsen Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Forstår ikke hvorfor folk skal blande billeder af din krop sammen med du er mor, det giver ingen mening for mig.. Btw så har du en fantastisk krop! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Syntes du virker som en god mor og som en der har styr på tingend. Du virker som en der er ligeglad med hvad andre tænker og det er det som er et godt forbillede <3
  Du gør det godt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET VAR EN NEDEREN DATE SAMMEN MED TOBIAS!