Så derfor er jeg et dårligt forbillede for mit barn

RABATTER SÅ DET BATTER – OG TJEN PENGE!

ANNONCE
picmonkey-collage


Hi guys! Dette har jeg skrevet om før, og jeg gør det igen, for nu er der kommet flere fordele og penge i det! Der er sikkert mange af jer derude, som godt kunne bruge lidt ekstra penge, få rabatter og gode tilbud, ved at lave ingenting, blot ved at oprette sig en bruger på eovendo!

Eovendo er en gratis portal, hvor du får penge for at være aktiv, og jo mere aktiv du er, jo flere penge kan du tjene (det tager 15 sekunder at oprette sig som bruger). Man skal oprette sig en bruger derinde (her), som er gratis! Se om det er noget for dig, og hvis ikke, så kan du bare slette din bruger igen.

Jeg har været aktiv inde på Eovendo i snart et år, og har da tjent en del penge! Man vælger selv om man vil have overført sine penge til sin konto, eller om man vil betales i form af et gavekort som jeg altid har gjort, da jeg synes at det er super lækkert.

Man kan få gavekort til: Bio-billetter, Matas, Jensens Bøfhus, Stylepit, JYSK, Inspiration og mange flere! Alt kan du se inde på Eovendos hjemmeside.

Eovendo er et dealsite, hvor man opnår rabatter og dermed kan spare penge på de webshops, som man bruger til dagligt. De har en lang række af de mest populære i Danmark, bl.a. Ellos, Stylepit, Yves Rocher, Earlybird – og mange flere. Du kan derudover deltage i konkurrencer, skrabe skrabespil, tilmelde nyhedsbreve, udnytte gode tilbud, besvare spørgeskemaer, se reklamefilm og meget mere, og du får penge for alt det du gør, og som sagt, så vælger man selv hvordan man vil modtage sin betaling!

 

RABATTER SÅ DET BATTER!

Hvorfor ikke få den ekstra rabat, når man alligevel skal købe noget, der findes på sitet? Eksempler på tilbud og aktiviteter (man får penge for):

Mode: Stylepit, Trendday.dk, Ellos, Sarenza, Bubbleroom.dk m.fl Mad: Early Bird, Skagenfood, Retnemt.dk, Sundtakeaway, Hungry.dk m.fl

Indretning og design: DesignDreams, Normann Copenhagen, MENU, Frederik Bagger, Wonderhagen, JYSK m.fl

Diverse: spørgeskemaer, nyhedsbrevstilmelding, skrabelodder Eksempler på gavekort, man kan spare op til hver måned: Bio-billetter, Matas, Jensens Bøfhus, Stylepit, JYSK, Inspiration, m.fl.
Eovendo har eksisteret i 5 år, 260.000 medlemmer, ejet af Lars Larsen Group. Man får penge for alt, man gør på portalen – tilbud såvel som konkurrencer.

Nedenunder kan i se at man foreksempel får 4% rabat når man shopper inde på kids-world (der hvor jeg altid shopper børnetøj), og 3% på ASOS osv osv… Mega fedt!
skaermbillede-2017-03-29-kl-13-19-40
skaermbillede-2017-03-29-kl-13-19-14

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så derfor er jeg et dårligt forbillede for mit barn