KYLLINGELASAGNE MED SPINAT, BACON OG PEBERFRUGT!

MARTIN OG JEG SKAL VÆRE MED I PARADISE HOTEL IGEN!

JEP, I L,ÆSTE RIGTIGT! Martin og jeg skal være med i den nye sæson som ruller over skærmen i 2018, og vi glæder os, det var jo der vores LOVE-STORY startede, og nu tager vi derned igen, for at se om vi kan få de gnister tilbage via. programmet. Okay, kæft noget værre vrøvl, det lød virkelig mærkeligt. Men altså, vi savner begge to tiden i Mexico, så da vi blev tilbudt om at være med sagde vi selvfølgelig JA uden at tøve, eller ej, vi skulle jo lige finde pasning, men det fandt vi hurtigt. Vi må egentlig ikke afsløre noget, men det har vi (host host eller jeg) valgt at gøre alligevel, kold som jorbæris du ve’.

Martin skal ned og lave hornet, for hornet skal tilbage AAAAUUUUUU! Det horn er konge, og elsker at se at de år efter år prøver at finde på noget som hænger ved som hornet, i år bruger de et “ulvehyl?”, what the fuuuck.. Det er mærkeligt, og lidt en efterligning, en ting som skal hænge ved. EJ OKAY, det var ikke meningen at jeg ville disse dem, men hornet er bare the real thing – I STILL LOVE IT. 

Anyways… vi skal ned og sole os, hygge i poolen og vinde nogle penge, ja vi skal så! Eller??? Nååå nej.. Jeg er fuld af lort, for det er nemlig d. 1 april (hvis i skulle være i tvivl), så hvad kan jeg sige….. udeover… APRLSNAR!!!!!

Hoppede i på den? Intet af det jeg har skrevet passer, eller jo, det med ulvehylet (ha ha griner), den er god nok – men det andet er bullshit, vi skal ikke være med i Paradise hotel – aldrig nogensinde… Så hvis jeg en dag laver denne 1 april prank igen, så ved i at det er løgn og latin!

God dag allesammen, lav en prank på dem i elsker, og dem i ikke gør – it’s up to you 😉

btw… det er dælme et grimt billede af mig, husker ellers at jeg følte at jeg var på toppen den dag, men nej, bare nej. Jeg ligner faktisk lidt en mand, eller rettere.. JEG LIGNER MIN TVILLINGEBROR! HA HA…

se-videoen-er-der-en-sangfugl-gemt-i-anna-due

unavngivet-1

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KYLLINGELASAGNE MED SPINAT, BACON OG PEBERFRUGT!