NÅR UNGE PIGER KOMMER TIL MIG MED DERES PROBLEMER :(

Martin og jeg er ikke sammen, meeeen…

Hi guys! Dette er et meget efterspurgt indlæg, det kommer til at omhandle mit og Martins forhold, for som i nok læste i januar var vi blevet uvenner (dog gik det ikke udover Villian). Martin svigtede mig, men jeg fik en undskyldning og  nu er alt godt igen. Martins eks kæreste har gjort alt for at sabortere mit og Martins venskab til hinanden fordi hun følte sig truet, og fordi hun tænkte på sit eget behov og ikke Villians. Det føler jeg at jeg har lov og ret til at snakke om, for det ramte mig hårdt ikke engang at kunne hente min egen søn hos sin far, eller være en del af noget som helst, før eksen var det jo som det er nu.

Martin er blevet single og bor alene nu, så nu er vi alle 3 faktisk ofte sammen, og det er dejligt at jeg endelig kan komme over og besøge dem! Men vi har aftalt at dette aldrig kommer til at ske igen, for Villian fortjener at mor og far kan holde en fødselsdag sammen for ham, og selvfølgelig sammen med enten min eller Martins kæreste kommende kæreste (hvis vi nogensinde får en, ha ha). Jeg er faktisk ret sikker på at han finder en før mig, men så håber jeg bare at det er en som er rigtig sød og som ser udover sin egen næse, og måske også vil lære mig at kende. Nu gjorde jeg det igen, kom på et sidespor… A N Y W A Y S!

Martin og jeg er ikke sammen, men vi har det godt og Villian elsker at jeg endelig kan komme på besøg igen, han nyder det virkelig. Villian betyder alt for os, og det er vigtigt at han er glad, så nu skal der bare aldrig komme nogle imellem os på samme måde. Jeg sås fx med en fyr (meget kort), som ville have det stramt med at jeg fx tog ud til Martins mor eller familie, han blev droppet med det samme. Villian er vigtigst for mig, og sådan er det bare!

Mange tror at Martin og jeg finder sammen igen, fordi vi har det godt sammen, men det gør vi altså ikke, vi har bare et specielt bånd. Vi har samme humor, som ingen andre forstår, det er fucking sjovt – men vi er altså også uenige om mange ting, vi har forskellige holdninger, ikke omkring Villian, men om stort set alt andet. Os som et par, er et forever no go! Men et venskab, er et forever go. Ej okay, det lød tåbeligt, men det er jo rigtigt!

Villian er bare så glad, og det betyder alt for mig, eller for os, så det er godt vi kan få det til at fungerer! Jeg håber at det bliver ved med at være som det er nu.. Vi er ikke sammen OVERHOVED, men vi har et godt venskab. Sååååå i behøver ikke at spørge mere, i ved jo at jeg ville dele det med jer hvis det var. Billedet her er fra i morges, far skulle lige have et kys inden vi tog afsted.
17888779_1436465779760453_2027564944_n

Men hallo venner, ved i hvad? tro det eller ej, jeg tror faktisk snart at jeg er klar til at have en kæreste – dog skal jeg lige finde en først, ha ha.

unavngivet

   

9 kommentarer

 • sofie strebøl

  hej Anna
  Du er den bedste blogger nogensinde:) elsker jer ALLE:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mimi

  Surprise! Hahaha. Så hader du ham og hænger ham ud på bloggen, som du gjorde i januar.
  “Jeg skal aldrig være venner med ham og bla bla bla”…. Og nu er I gode venner igen. Stakkels Martin og stakkels Villian, hvis han/de nogensinde læser med. Gad vide om det er aftalt spil imellem Martin og dig, så du kan få flere klik på din blog? Stå nu ved dine meninger! Enten er I venner eller ikke! 😉 Som læser vil man gerne følge en troværdig blogg og det synes jeg desværre ikke den her blog er så meget mere. Sorry. Når det så er sagt, så håber jeg at du skal snart finder en sød fyr, som er god ved Villian og dig! Så slutter dramaet forhåbentlig også mellem Martin og dig. Villian er en skøn dreng, der fortjener to glade forældre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Ha ha, stakkels Villian og Martin? Stop dig selv… Den eneste grund til at vi har haft vores kontroverser er på grund af hans psykopatiske eks kæreste med selvmordstanker og alt muligt pis.
   Min blog er troværdig, men om du følger den eller ej, rager mig en papand. MEN SKRIV ALDRIG STAKKELS IGEN, kan du forstå det???

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Q

   Så man er psykopat hvis man har selvmords tanker? Stakkels dit syn på psykiske syge mennesker.. forstår ikke dit behov for at skrive om dit og Martins forhold?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Nah, hun er generelt bare en psykopat 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

   Det er da meget normalt, at man er venner og uvenner og så venner igen mimi,. Det var da en latterlig kommentar at komme med.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Jeg ved ALT om at være uvenner/venner med min ex, og hvor fucking svært det er, når der er et lille barn involveret. Har man behov for at nedgøre mennesker, som fortæller åbent om den slags problemer, må man enten eje meget lidt empati/forståelse fra andre mennesker, eller måske er man ikke særlig gammel og har derfor ingen ide om hvilket puslespil det ofte er at få tingene til at gå op når man vil det bedste for sit lille barn, som man har med sin ex. Så bør man afholde sig fra at kommentere. Vh Kristine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Uden pis. Jeg kan sgu ikke forstå at det er nødvendigt at disse eller tale grimt… Hvis I ikke kan læse ordentligt eller lide hvad Anna skriver, hvorfor så overhovedet følge eller kommentere hendes blog… Bare fordi hun er offentligt kendt er det ikke okay at svine frøken Due til… Rønnebærene er sure hva… Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR UNGE PIGER KOMMER TIL MIG MED DERES PROBLEMER :(