Dagens mand - drama og bitch-fight (bagom)

GIRL TALK – EN SNAK OM UNDERLIVET! SÅ DRENGE, KIG VÆK..

1x1 pixel counter :

ANNONCE

Hi girls! og Hi boys, hvis der sidder sådan nogle derude og læser med… Så vil jeg anbefale jer ikke at læsere videre, for det kommer til at handle om bind i dag, ergo.. GIRL TALK, og i dag skal det handle om trusseindlæg fra Libresse!

Det er nok lidt et tabu at snakke om bind, tamponer og trusseindlæg, men hvorfor? Det er jo en naturlig ting, vi har alle menstruation og vi har alle alt det andet som også hører med, og ja, det er nederen – but it is what it is.

Jeg har før lavet et indlæg om menstruation, tamponer og bind, så denne gang bliver det om trusseindlæg, yay? Ja, gu’ er det yay, det er naturligt og det skal snakkes om, og det skal gøres med humor. Nedenunder har jeg lavet en video hvor jeg går i detaljer, eller sådan nogenlunde – og jeg tror at mange af jer, specielt de lidt yngre piger ville nok synes at den er feeee’ og at den måske kan hjælpe dem, altså at jeg kan vejlede dem og fortælle at det er en naturlig ting at have udflåd og alt det der, men lad os kalde det noget andet… Vi kalder det.. SNEHVIDE!

Jeg har testet 4 forskellige slags trusseindlæg fra Libresse, for at se hvilken der fungerer bedst for mig og for at fortælle jer lidt om dem og deres “funktioner”.

Hvis i klikker jer ind på Libresse’s hjemmeside (her), så er der faktisk en test/guide som kan hjælpe jer med at finde frem til hvilke indlæg der passer bedst til jer! Libresse har flere slags trusseindlæg til forskellige behov og trusseindlæggene er derfor forskellige.

Jeg har testet: multistyle normal, string, long og so slim – så ved i det! og i videoen kan i høre nærmere, og som sagt, det bliver gjort med humor – vi skal snakke om “snehvide”!

SE VIDEOEN NEDENUNDER HVOR JEG GÅR I DETALJER, OG JA… KOMMER MED INTIME UDTAGELSER!

p4201522

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens mand - drama og bitch-fight (bagom)