GIRL TALK - EN SNAK OM UNDERLIVET! SÅ DRENGE, KIG VÆK..

VILLIAN’S RYTME ER ØDELAGT, OG DET SAMME ER JEG!

Hi guys! Jeg kunne virkelig godt bruge nogle gode råd, for jeg får ingen søvn om natten lige i tiden, og det ødelægger min dag – plus nat selvfølgelig. Martin er blevet single, så i “smug” har Villian fået lov til at sove i hans seng, og det påvirker min rytme herhjemme, for nu vil han også her. Der har aldrig været problemer med at sove selv, men nu er han “bange” som han siger, og vil kun sove hos mig – og det er altså sådan HELT tæt, han vil ikke engang rykke over i den anden side, men han får sin vilje og det er dejligt, lige indtil at jeg skal sove.

Jeg får ingen søvn om natten, for han fylder og dasker mig i ansigtet op til flere gange – og derudover ligger jeg helt ude på kanten af sengen og sover i den samme lorte stilling hele natten, så ja…. min ryg er smadret! I går prøvede jeg at få ham til at falde i søvn sammen med mig, hvorefter jeg puttede ham ned i hans egen seng, men det hjalp heller ikke. Da han vågnede ved en 1 tiden blev han helt ulykkelig og bange, det var så synd og gjorde ondt i hjertet på mig, så han kom op til mig igen. Det er så surt at Martin lige skulle lave det nummer der, også selvom han jo ikke gjorde det for at genere mig eller Villian’s rytme, men damn hvor er det træls ikke at kunne få sin søvn om natten, Villian sover jo også dårligt sammen med mig. Generelt er jeg bare ikke typen som putter om natten, der vil jeg helst bare sove selv, sådan er det og sådan har det altid været! Men om dagen når han skal have sin middagslur putter jeg sammen med ham, og det er dejligt og super hyggeligt. Det er bare min nattesøvn, den har jeg brug for, det har alle.

Han har altid gerne ville sove i sin egen seng om natten, det har altid fungeret så fint, og han har faktisk altid prioriteret sin egen seng. Men nu… Mine øjne hænger, og både Villian og jeg er trætte, wah wah.

Er der nogle derude som har stået i samme situation? Hvis ja, så håber jeg på at i kan give mig nogle råd – I need sleep!
18072421_120332000308509836_1886060925_n

8 kommentarer

 • Sofie

  Hej anna.
  jeg kan så meget godt følge dig; jeg har nemlig også delebørn.
  For min mindste pige på nu 6 år hjalp det at jeg satte en lyskæde op. Ydermere var hun selv med til og vælge en natlampe inde på hendes værelse(det blev en smuk lavalampe) så når hun skulle sove gik hun selv ind og gjorde klar til at skulle sove, når hun så vågnede om natten sad jeg og nussede hende på hovedet indtil hun sov igen. Nogen gange fortalte jeg om godt ting, smukke blomster eller what ever. 😄 det virkede efter 1-2 uger. 👍
  Held og lykke med det. Føler med jer. Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sebastian

  Hej Anna
  Jeg tænkte måske for en start at du prøvede at vænne ham til at skulle sove i sin egen seng igen, som at sige om han ikke skulle prøve at sove i sin egen seng i nat eller noget i den retning, det nok ikke. noget der sker lige med det samme. Men at i får jer bygget sig stille og tilbage til jeres døgnrytme igen 🌺 Håber det bliver godt igen snart for alle mennesker har brug for deres søvn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Kan så godt følge dig! Hvordan det er muligt at små mennesker kan fylde så meget i en seng er mig en gåde. Har også delebarn herhjemme og med min kærestes dreng på 3,5 startede vi med en madras på gulvet i lidt tid lige ved siden af sengen for senere at flytte ham ind i sin egen seng. Det tog ikke lang tid så havde han vænnet sig til det. Vi lukkede aldrig helt døren og havde også natlampen tændt. Men tror nu også og ikke had mig, at det skal være sådan hjemme ved Villians far, det ville nok gøre det nemmere og lettere for ham at forstå det er nogenlunde ens ved far som ved mor om natten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Der er ikke andet for end at “lære ham det forfra”. Put ham i hans egen seng, også selvom han bliver ked af det. Sørg for at være i nærheden eller ved siden af, så han føler sig tryg og fortæl ham at du nok skal passe på ham. Det virkede her, men der var skrig og skrål et par dage 😳😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hejsa Anna. Har været der og det er vildt hårdt. Min dreng havde det på samme måde, men for at vise han skulle falde i søvn i egen seng, sad jeg på en stol ved siden af indtil han faldte i søvn. Det kunne godt være timer, men så havde jeg noget at læse i.
  Udover det er det jo som du nok ved utrolig vigtigt med forudsigelighed og de samme vaner. Det hjalp også i processen med min søn, at gøre de samme ting op til godnattid (det gør vi stadig, han er 10 år nu), da kroppen og hjernen så gearer sig selv ned til at nu skal der soves. Det tog lang tid, et par måneder tror jeg, indtil det blev helt kørt ind, men der har intet været siden.
  Håber du kunne bruge det til noget.
  Kh Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Pedersen

  Hej Anna. Vores dreng på 4 sover i smørhullet og jeg mærker det aldrig mere men hold nu op det var træls i starten fordi han bare tumlede rundt men nu er jeg åbenbart bare vant til det og synes det er hyggeligt og dejligt trygt for alle såååå vi nyder det bare, heldigvis vil den lille på 2 gerne sove i egen seng ellers kunne det godt blive et problem 😂 Vi satser på den store med tiden bliver klar til at sove i egen seng, han ligger sig heldigvis selv til at sove mår han bliver puttet men det skal åbenbart være i vores seng 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elinborg

  Det er hårdt at sove med de kære små fødder, numse og hænder i ens ansigt 😳 Måske du kunne hvis han har eget værelse, lægge en madras ved siden af hans seng og på den måde vise ham at det er ok at sove i egen seng, Det kan også godt være det bare er en periode i hans udvikling der gør at han pludselig ændrer sig mht sovning. Pøj pøj og hang in det blir godt igen 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIRL TALK - EN SNAK OM UNDERLIVET! SÅ DRENGE, KIG VÆK..