VILLIAN'S RYTME ER ØDELAGT, OG DET SAMME ER JEG!

JEG ER OVERFLADISK OG UMODEN..

Hi guys! Nu er der efterhånden mange som har skrevet at jeg er overfladisk, og nogle også umoden når det kommer til mænd. Jeg lægger af og til nogle snaps op på enten IG eller Snapchat, hvor jeg har mine idag-søger-jeg-en-mørkhåret fyr dag. Det kan fx være hvor jeg siger “Hi guys, hvis der sidder en mørkhåret, trænet, høj, morsom og sød fyr – så skriv!”, og når jeg laver dem, så sætter jeg et par menneskers pis i kog, specielt fyrenes. Når jeg laver disse snaps, så er det fordi at jeg keder mig og nok er igang med et afsnit Greys hvide verden. Jeg lever mig altid totally ind i den serie, specielt fordi at jeg har et crush på to af fyrene, nemlig Derek og Alex.

Det er vel op til mig selv hvad jeg gør, og hvad jeg søger efter? Lige nu søger jeg ikke efter en kæreste, men en søndagsfyr (hvis man kan sige det sådan), og han skal se godt ud. Derudover skal han da også være sød, og vi skal kunne hygge os, men mere behøves der ikke. Hvad er problemet i det? Seriously… Ja, det er overfladisk, og ja, det kan virke umodent for nogle, men hvad er der umodent i at jeg ikke gider at have en kæreste. Jeg “fandt” faktisk en fyr som var hyggelig at være sammen med, dog er det allerede gået i vasken, inden det sådan rigtig begyndte! Har seriøst aldrig prøvet noget lignende, det er så barnligt og der bliver kørt et unødvendigt spil, så den faldt til jorden – super ærgerligt. Der var også sidste år, hvor jeg havde set til en fyr on/off i 8-9 måneder, vi var vildt forskellige, men vi havde det sjovt – dog sluttede søndagsforholdet fordi han fandt en pige som han blev glad for.

Jeg ved ikke hvad der er med mig, kald mig bare skinke-anna, for det kalder jeg mig selv og det samme gør mine venner. I’m not a hoe, men jeg elsker at kigge på fyre, og så elsker jeg at flirte. Det er første gang i mit liv at jeg har været single så længe, for jeg har faktisk altid haft en kæreste, så derfor nyder jeg at jeg bare kan gøre hvad jeg vil inden den rigtige kommer. Nu er det ikke sådan, at jeg afviser at kunne få en kæreste eller lignende, men ved ikke lige hvordan det skulle komme til at ske, for de dates jeg bliver inviteret på aflyser jeg altid, for tænk nu hvis…

JA, jeg er sikkert overfladisk, og på nogle områder også umoden – men jeg er ligeglad, det vigtigste for mig er bare at jeg gør hvad JEG vil, og ikke hvad andre vil have mig til at gøre.

Nu har jeg lige læst dette igennem, og holy moly.. Det lyder godt nok voldsomt når det bliver skrevet ned, men hey – i fik en forklaring.
( OG VILLIAN SKAL IKKE MØDE NOGLE, DA DET KUN VIL SKE NÅR JEG ER BØRNEFRI,BARE SÅ DEN E CLEARET INDEN NOGLE AF JER GÅR AMOK)

p1160700
Lignende kjole kan købes HER

unavngivet-1

7 kommentarer

 • Ano

  syntes egentlig det er synd for din søn, hvis han kommer til at møde mange forskellige kærester i sin opvækst..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   -han skal jo ikke dem? Stop dig selv. Det er når jeg er børnfri.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristian

  Jamen Anna, fuck hvad andre mener, det er Dit liv og Du gør som Du vil.
  Jeg kan følge dig,, nyder også bare at have en veninde som man kan hygge, snakke og opleve med, men ikke mere forpligtende – det mener jeg ikke der er noget galt i – hvis det er sådan du er tilfreds lige nu – jamen så er det da sådanndu gør.
  Altid hyggeligt at læse din blog 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sebastian

  Du skal også kun gøre det du finder dig mest komfortabel med,ikke hvad fyrerene gør 🌹 rigtig godt tænkt at du ser vedkommende når det er børnefri weekend..Forresten du langt fra overfladisk og umoden ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg ved ikke hvorfor det her emne får folks pis sådan i kog – men helt ærligt så synes jeg, at både kvinder og mænd skal gøre præcis som de har lyst til, med hvem de har lyst til, når de har lyst til det.. og så gider jeg altså ikke se på folk i hjørnet der shamer dem, som gør som de vil.. synes det er så ærgerligt, at man i 2017 stadig ser ned på kvinder, hvis de har været sammen med mere end 2 mænd

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Du er hverken umoden eller overfladisk, men ærlig og fri. Og fedt du gør lige der du synes du skal! Dem der har travlt med at kommentere det du gør kunne nok selv tænke sig at være så fri😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VILLIAN'S RYTME ER ØDELAGT, OG DET SAMME ER JEG!