30% RABAT PÅ ALLE BOMBER JACKETS!

HVEM SNAKKER JEG MED FRA PARADISE HOTEL? (MIN SÆSON)

Hi guys! Jeg åbnede min snapchat i dag (annaduen), hvor folk kunne få lov til at sende snaps, og komme med ønsker omkring nye blogindlæg, og det her var nok det mest efterspurgte: “Hvem snakker du med fra din sæson?”, og det kan jeg hurtigt svare på.

Jeg har skrevet et indlæg om det for et år eller to siden, men tiden går hurtig og ting ændre sig, så jeg laver lige et nyt. Jeg har ikke noget problem med nogle af dem fra min sæson, de var nogle søde mennesker – men dog snakker jeg kun med meget få.

Dem snakker jeg med: 

Martin: Han er faren til mit barn og derudover en ven, så vi snakker sammen til dagligt, vi har vores små latterlige skænderier engang imellem, men vi bliver hurtigt venner igen.

Malene: Hun er stadig en af mine bedste veninder og det tror jeg altid hun vil være – vi er der altid for hinanden, i tykt og tyndt. Desværre bor Malene i København, så jeg ser hende ikke så tit, men vi snakker ofte i telefon! I nogle perioder hver dag inden sengetid, men hun arbejder meget pt, så det er når hun lige har tid.

Alexander: Han er sådan en dejlig fyr (derudover freaking fucking sjaaaw), og ham kan jeg snakke med alt om. Vi har ofte lange samtaler over telefonen, og det er super hyggeligt, lige nu venter jeg faktisk på et opkald fra ham, I need to tell him something!

Steven: Det er i perioder, men jeg ved at jeg altid kan ringe eller crashe ved ham – han er et dejligt menneske, og vi har det SÅ godt sammen når vi ses.

Flere snakker jeg ikke rigtig med, eller butler skriver jeg også med engang imellem, han er også en sjov gut – men det er sjældent. Det er sådan, at når man kommer hjem fra Mexico, så snakker man med alle, og man tror at det er venskaber som varer ved, men det gør de ikke – det er midlertidigt, for vi skal jo på et eller andet tidspunkt vende tilbage til vores gamle hverdag, og så falder de fleste fra. Jeg har været så heldig at få nogle vedvarende venskaber ud af det, så det er dejligt.

s73837_landscape_ge

3 kommentarer

 • Vanita

  Så du snakker ikke med Kasper, Camilla eller Nicklas

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Hvordan kan det være at du ikke snakker med Camilla mere? I var så gode venner?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Det er præcis det samme som efterskole, gymnasie, højskole. Man lover hinanden man er veninder for evigt, og man tror selv på det, men altså sådan hænger virkeligheden ikke altid sammen. Og det betyder ikke man ikke har haft det godt sammen eller venskabet ikke har haft betydning, det betyder bare man bliver voksen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

30% RABAT PÅ ALLE BOMBER JACKETS!