25 TING SOM VILLIAN ELSKER!

MINE HATERS BLEV STØDT IGÅR! MEN…

Hi guys! Ops… Min video på IG fik vidst stødt lidt flere end jeg havde regnet med! (Hvis i ikke har set den, så kan i se den inde på min IG profil _annadue).

Jeg synes selv min video er ret sjaaaaw, så jeg har faktisk set den op til flere gange.. I really try not to laugh at my own jokes, but we all know i’m hilarious!

Den er lidt provokerende for dem som ikke har humor, og for dem som måske ikke kan lide mig (også kaldet #haters, dem er der jo en del af i dejlige Danmark, heldigvis har jeg ikke særlig mange). Men nogle gange kan jeg bare godt lide at prikke tilbage, that’s who I am… Yeah! Dog har jeg slettet de negative kommentarer, for ærligt, så gider jeg ikke at glo på dem, og det ender bare ud i at der kommer en negativ og ligegyldig diskussion, og deeeet er unødvendigt..

Det er bare sjovt at se, hvor lidt der egentlig skal til for at få folk op i det røde felt eller se hvor lidt humor folk har! Der kom en kommentar fra en pige, hvor hun skriver “Ej, jeg krummer tæer”, hvor jeg bare tænker.. Giiirl, hvor er din humor? Det er jo freaking-fucking sjovt når folk har selvironi, Yay I like! Men 90% af mine følgere på IG og Facebook synes at den var awesome, og det er.. AWESOME!

Men shoutout til mine 10% #haters og deriblandt negative mennesker… Tag det med et gran salt og smil for søren da… Be Happy! Det er meget sjovere…

Men hallååå… Fedt at i synes den var sjaaaw! Men udover dette indlæg, altså at jeg lige ville prikke lidt, og fortælle at det mest var i sjov… Er der så nogle indlæg eller videoer som i godt kunne tænke jer? Skriv gerne i kommentarfeltet eller over facebook hvis i har nogle ønsker inden jeg stopper?

10410642_803870559686648_9157442167114808688_n

unavngivet-1

7 kommentarer

 • Karina

  Kunne godt tænke mig at vide hvorfor du er stoppet med at træne igen? 😊 (Har læst mig frem til det via. Din Snapchat :p)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bridget

  Jeg synes den video på Instagram den er såå fed.. Så kan de haters virkelig lærer det … Har set den video så mange gange fordi jeg bare synes den er såå fed og så genialt af dig at finde på 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hvorfor stopper du med at blogge :-(? Og slettes siden helt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Stop using the word hater. You don’t hbave haters. Not all people simply doesn’t like you. 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Hvad mener du med “inden jeg stopper”, du stopper vel ikke som blogger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Anna kan du lave en opdate på hvordan dine bryster er og ser ud så lang tid efter du har fået dem lavet? Overvejer selv at få lavet et par nemlig😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25 TING SOM VILLIAN ELSKER!