MINE HATERS BLEV STØDT IGÅR! MEN...

ÅH ÅH.. JEG KOMMER PÅ SKÆRMEN IGEN!

Hey sweeties.. Jep, den er god nok! Jeg kommer på skærmen igen, dog må jeg ikke sige hvad det er, men det bliver sjovt for jer. Programmet er faktisk allerede blevet optaget (for et par måneder siden faktisk), men det bliver først vist om et par måneder – derfor har jeg intet sagt. Dog er jeg lidt træt af at det først bliver vist efter sommeren, for jeg er bange for at det kan ødelægge nogle ting for mig. Man ved jo aldrig hvad der sker i fremtiden, men det kan i hvert fald være en ulempe for mig.

Martin er bestemt ikke fan af at jeg laver TV, bare det med dagens mand… det kunne han slet ikke have – sorryyyyy, but it’s my life! Han nævnte det ikke slev overfor mig, faktisk har han slet ikke nævnt noget som helst omkring dagens mand, det kom lidt bagpå mig. Det var nogle af vores fælles venner, som fortalte mig at han i hvert fald ikke var helt tilfreds – men det er også okay.

Anyways… Jeg blev lidt irriteret og skuffet, da jeg hørte at det først ville komme ud om nogle måneder, for jeg ved ikke hvor jeg er i mit liv til den tid, men nu ser vi, det kan være jeg har fået en kæreste? Naaah, nok ikke – det har jeg allerede ødelagt for mig selv på grund af mine udtagelser omkring en hyggeven, og mine mange krav til en fyr.

Jeg har skåret ned for bloggeriet, og efter sommeren bliver der nok mindre blogging fra min side af, som skrevet i et tidligere indlæg (her), så har dette været et kæmpe stressfaktor for mig. Jeg levede af at blogge, men det gør jeg ikke mere, heldigvis! Presset var simpelthen alt for stort, og nogle gange delte jeg noget med jer, som jeg fortrød kort tid efter… Nu blogger jeg kun når jeg har lyst, og det passer mig rigtig fint, så er der intet pres. Nu begynder jeg jo også snart i skole, men det kommer der mere om, so stay tuned honey’s….

Jeg ved at mange af jer gerne vil se mig på skærmen igen, så jeg blev nødt til at dele det med jer, også fordi det nok er sidste gang at det sker (medmindre at TV3 snart inviterer mig med til “til middag hos”, ha ha). Som sagt må jeg ikke fortælle hvad programmet handler om, men når jeg må, så skal jeg nok dele det med jer. Men jeg er træt af at det først bliver vist om et stykke tid, for jeg vil helst gerne ud af alt det her medieværk. 
pc160020
unavngivet

9 kommentarer

 • Emma

  fedt du begynder i skole så du kan få engelsk timer og finde ud af a honeys ikke hedder honey’s fordi honeys ikke ejer noget…. (google det please Danskere kan aldrig den regel)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Det er vel ikke jordens undergang om man skriver honeys eller honey’s… tror vidst alle godt kan forstå betydningen hvad end måde det er stavet på.. hvis det eneste man kan rakke ned på er engelsk grammatik regler, så mangler man da lidt at gå op i… Sorry, men syntes simpelthen det er en for latterlig kommentar at komme med.. så vil man altså bare være negativ for at være det!

  Held og lykke med det hele Anna! – har virkelig elsket at følge med i dine blogs, men kan udemærket godt forstå dit valg! – og vil glæde mig til at hører om det nye program!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julir

  Sorry kan ikke lade være men Anna det gik vidst liddddt for hurtigt med at skrive for slev? Hvad bedtyder det? Anna selv*

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Muffe

   Du har så travlt med hun skriver slev? Hvad med dit bedtyder? 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Muffe

   Du har så travlt med at hun skriver slev? Hvad med dit bedtyder? 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE HATERS BLEV STØDT IGÅR! MEN...