ÅH ÅH.. JEG KOMMER PÅ SKÆRMEN IGEN!

HAN VAR MIN ALLERFØRSTE (OG STØRSTE) KÆRLIGHED!

12562859_988630411210661_177349528_oHi guys! Dette indlæg er meget efterspurgt, og i dag fik jeg lyst til at skrive om det, nemlig min allerførste kærlighed. Vi kalder ham X, for jeg ved at han ikke vil have at jeg nævner hans navn, så nu kalder vi ham altså X.

X og jeg havde en sang som vi altid sang sammen “plain white – hey there delilah”, det var vores sang og når jeg hører den, så tænker jeg altid tilbage på ham. Trods vi var unge (faktisk børn), så tror jeg altså at han har været min største kærlighed, den følelse jeg havde i maven når jeg var sammen med ham, har jeg ikke haft med andre.

Sådan mødte vi hinanden: Vi havde begge gået til gymnastik i mange år, han gik til spring og jeg gik til rytme, så vi kendte slet ikke til hinanden, jeg var 13 år, og kendte stort set alle i Thisted, men ikke X. Jeg begyndte på et nyt hold – DGI, som bestod af både “springere” og “rytmiske gymnaster” (ved ikke hvad man kalder det, men i forstår hvad jeg mener). Drengene (og nogle få springpiger) var inde i den ene sal, og pigerne i den anden. Jeg tror vi var omkring 60 mennesker, vi var virkelig et stort hold, og det var super feeeedt! En aften var der overnatning så vi alle havde mulighed for at lære hinanden lidt bedre at kende, og der fik jeg øje på X. Vi kiggede meget på hinanden, men vi turde ikke tage kontakt – men heldigvis for mig (og ham), så var min daværende bedste veninde’s kæreste, bedste venner med X. Vi sprang og havde det super sjovt, og når jeg kiggede på ham, så var min mave ved at eksplodere! Jeg havde så mange sommerfugle i maven at i tror det er løgn, jeg husker tydeligt hvordan jeg havde det. Da alle de andre så småt var ved at gå i seng sad X og jeg på en madras, og der snakkede vi sammen hele natten. Da jeg kom hjem dagen efter savnede jeg ham allerede, og gik med det samme ind til min tvillingebror og fortalte hvad der var “sket”, men han måtte IKKE sige det til mor og far, ha ha.

Hvordan vi efterfølgende begyndte at snakke sammen husker jeg faktisk ikke, men vi begyndte at ses og vi var sammen stort set hver dag. Vi cyklede, hoppede på trampolin, lavede gymnastik med løft og en masse andet, vi havde det simpelthen så sjovt sammen. Da han skulle møde min familie for første gang var jeg SÅ nervøs, for jeg havde jo aldrig haft en fyr med hjem på den måde, men det gik heldigvis godt og min familie blev rigtig glad for X, de synes vi var så dejlige sammen. Mine veninder måtte sove sammen med deres kærester, ha ha.. Men det måtte jeg IKKE for min far, niksen biksen.. Der gik et halvt år før at vi måtte det for mine forældre, men jeg husker at vi en dag var sneet inde ude ved ham, og der var jeg jo nødsaget til det – den nat tror jeg at min far havde ondt i mavsen. X og jeg lavede alt sammen, og han var faktisk også min første, der var jeg lige blevet 14 (kæft det er tidligt), men vi havde været sammen i 4-5 måneder før det skete, men nok om det – ingen detaljer! Jeg ved bare at jeg var så forelsket, og det var super dejligt. Vi var faktisk næsten aldrig uvenner, vi var altid glade – dog blev han engang rigtig sur på mig fordi at han så mig stå med en smøg i munden til en fest… ups! Der var han bestemt ikke tilfreds. Men vi havde det godt, dog endte jeg med at slutte det, lige efter vores etårsag, og jeg har aldrig rigtig fundet ud af hvorfor. Jeg tror mest af alt at det var fordi at jeg ville pisse mine forældre af, for jeg gik på efterskole og jeg måtte nærmest ingenting i forhold til de andre (alkohol osv), og jeg ville jo gerne være en del af fællesskabet, altså det var jeg også, for jeg gjorde det bare alligevel. Men en anden fyr skrev til mig (over arto, ha ha), og han var en rigtig “badboy” som de fleste af jer nok kalder det, han var 2 år ældre end mig og havde ikke det bedste ry i Thisted og jeg vidste at mine forældre ville hade hvis jeg en dag tog ham med hjem. Jeg slog op med X og begyndte at se mere til ham her, og da mine forældre fandt ud af det fik jeg stuearrest, ha ha.. (Lad os kalde ham B).

Jeg var ikke forelsket i ham, men han var stadig en dejlig fyr og det fandt mine forældre også ud af, de elskede ham for han behandlede mig som en prinsesse. Men jeg var forvirret, for jeg elskede stadig X og kunne ikke rigtig finde ud af hvad jeg ville, men til sidst valgte jeg B, også fordi at X skulle på efterskole året efter, han var nemlig et år yngre end mig, så det ville altså have været to hårde år af vores børneår.

Jeg var sammen med X i 1 år, og B i 2 år: X og jeg kan stadig snakke sammen, i december så vi hinanden i byen og snakkede i flere timer om vores barndom, det var virkelig hyggeligt og det gav os nogle gode grin. Men B derimod, han hader mig som pesten – sådan virkelig! Han mener at jeg ødelagde ham, og det gjorde jeg nok også, for jeg var ikke altid god ved ham, men jeg synes nu også at han overdriver. Anyway, det er også ligemeget!

Min første (og muligvis den største) kærlighed… De sommerfugle håber jeg at jeg får igen en dag… Men måske den første kærlighed bare er meget speciel, for alle?

unavngivet

3 kommentarer

 • Ukendt

  Hvad med y h e f o p l m s w n j å ø r kan vi også få historien om dem ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   hvad?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

   Tror at hun/han mener at fordi du kaldte dem i det her indlæg for B og X, at du skulle skrive historier om andre, som så ville have et nyt bogstav😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ÅH ÅH.. JEG KOMMER PÅ SKÆRMEN IGEN!