HAN VAR MIN ALLERFØRSTE (OG STØRSTE) KÆRLIGHED!

NU HAR JEG FÅET NØGLERNE TIL RÆKKEHUSET!

img_2518

YAAAAAS! Endelig kom dagen… Eller dagen var faktisk i går, for der fik jeg nøglerne til mit nye rækkehus, og jeg kan sige jer.. Det er så flot! Jeg får Villian hjem i morgen, og jeg glæder mig til at han skal ud og se det, nu får han sit eget værelse, som er stort, lyst og lækkert. Som i ved, så har jeg søgt i over 1,5 år, og jeg havde slet ikke regnet med at finde noget – så vores nødløsning skulle have været at flytte hjem til Martin som en midlertidig løsning (læs om det, her). Vi fandt heldigvis vores eget, og så endda et rækkehus med terresse, have og skur, hvor heldig kan man være? Og så lige ved siden af min bedste ven, som jeg er sammen med stort set hver dag. Det er selvfølgelig ikke på grund af ham at jeg flytter derud, men det er bare en ekstra bonus, og nu kender jeg jo kvarteret i forvejen, og det er rigtig lækkert derude.

Jeg kommer stadig til at bo i Aarhus, dog 2 kilometer længere væk fra byen end jeg gør nu, men det gør mig bestemt ikke noget! Allerede nu er jeg begyndt at flytte småting ind i rækkehuset, dog flytter vi først permanent d. 29, der kommer flyttemændende og hjælper med det sidste, altså de store og tunge møbler. Det bliver en dyr omgang det hele, men jeg har heldigvis en god opsparing og det hele skal spille, så der skal købes en masse…. NYT NYT NYT! Min nuværende lejlighed har altid været en midlertidig løsning, og den har slet ikke været stor nok til Villian og jeg, men vi har haft tag over hovedet, som jo er det vigtigste – og derudover har vi haft det fint her (udover trapperne, det har været irriterende). Men jeg frygter flytningen, for jeg er så nervøs for at mine udlejere i denne lejlighed vil tage røven på mig, men heldigvis har jeg lavet en masse forarbejde, og inden jeg flyttede ind tog jeg billeder af det hele, og der burde simpelthen ikke at kunne være noget at sætte en finger på. Men en af mine naboer kom hen her den anden dag, og sagde at jeg nok ikke skulle regne med at få noget af mit indskud tilbage – og sådan er det desværre tit med de fleste udlejere. Det stresser mig en smule… Men nok om det! Håber bare på det bedste, og at jeg/min nabo tager fejl.

Jeg glæder mig til at vise jer det nye sted frem, det skal lige indrettes, og når det er blevet gjort – så bliver der lagt en video op på min youtube kanal, og selvfølgelig her på bloggen, hvor i kan se det hele. Rækkehuset er et to etagers, og det er som sagt MEGA LÆKKERT! Jeg kan slet ikke vente, iiiiihhhhh…

Det sidste halve år, har folk prøvet at hjælpe mig med at finde noget at bo i, og 1000 tak for det! Det var pænt af jer at bruge tid på os, så det sætter jeg virkelig pris på! Anyway… Nu vil jeg smutte ud i rækkehuset med nogle ting, og så vil jeg slikke noget sol i haven, yaaas…

unavngivet

5 kommentarer

 • Karina

  Hej Anna. Med hensyn til din gamle lejlighed syntes jeg du skal kontakte LLO http://llo.dk/Om-LLO/Afdelinger/Aarhus.aspx. De hjalp mig for nogen år siden, de var med til fraflytsningssyn hvor min udlejer ville have at jeg skulle betale for ting som han mente var mig som havde ødelagt. Men det hjalp LLO mig med så jeg ikke kom til at betale for det. og fik hele mit indskud tilbage. De kender alle regler og de er på din side hele vejen. Bare et rigtig godt råd til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hej Anna.
  Har lige et spørgsmål til dig ang den sæson Paradise hotel hvor du medvirkede. Er nået til afsnit 26. Kunne godt syntes det var interessant at høre hvad du syntes om den adfærd du har mod andre mennesker. Tænker du er blevet ældre og måske…. tja… Klogere.
  Er godt med på at det kan blive klippet og fremstillet som tv3 ønsker. Meen…… Tingene er jo blevet sagt, og ikke mindst i den tone.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Hej Michelle 🙂 Det har jeg lavet et indlæg om og lignende spørgsmål har jeg besvaret mange gange. Tingene er anderledes derinde end de er herude, og jeg var en ung pige som var fuld hver aften – derudover er der blevet sagt nogle ting fra bl.a Rasmus side som ikke ses på TV da det er ting hjemmefra.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Mener det var 150 kr. Men det os nogen år siden. Men du kan prøve at kontakte dem og høre ad om de kan hjælpe dig og hvad det koster. De sparede i hvert fald mig for mange penge.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAN VAR MIN ALLERFØRSTE (OG STØRSTE) KÆRLIGHED!