NU HAR JEG FÅET NØGLERNE TIL RÆKKEHUSET!

DERFOR STOPPEDE JEG HOS MIN PERSONLIGE TRÆNER!!!!

Hi guys! Der er mange som har undret sig over, hvorfor jeg stoppede hos min personlige træner. Jeg kunne godt lide at gå nede i Aarhus pt studio, men jeg stoppede dernede af mange grunde. Min personlige træner lærte mig mange ting som jeg kan tage med videre, men samarbejdet mellem ham og jeg gik ikke så godt. Vi havde det rigtig hyggeligt dernede og nogle gode stunder, men vi kunne ikke få tiderne til at gå op – men han lærte mig som sagt rigtig meget, han er en god træner.

Nu er jeg begyndt at træne i fitness world, og der føler jeg faktisk at jeg har det meget bedre, for jeg har musik i ørene og giver meget mere af mig selv, fordi jeg kan tage det i det tempo som jeg selv har lyst til, og af den grund føler jeg mig mere tilpas og føler ikke at jeg bliver presset. Jeg er ikke typen som er god til at tage ordrer fra andre, og her mener jeg sådan generelt, ha ha.

Nede ved min personlige træner følte jeg at jeg var svag, for de fleste andre klienter løftede meget mere end mig, og derudover synes jeg det var akavet at der var så mange personlige trænere som kunne stå og kigge på mig mens jeg beklagede mig, og en af dem kaldte mig endda et brokkehovede og en slapsvans (dog udenfor træningstiden, og ikke i en ond mening). Men det synes jeg faktisk var lidt ubehageligt, og det ramte mig en smule – for som de siger, så skal man jo starte et sted. Når noget bliver for hårdt for mig, så har jeg en tendens til at fjolle og blive fjalet, men i det tilfælde dernede var det nok mere fordi at jeg følte mig utilpas og følte at folk grinte af mig, selvom de sikkert ikke gjorde. Min personlige træner var heldigvis altid sød, og skrev altid efter træningen hvis jeg havde gjort det godt. I fitness world lægger jeg ikke mærke til andre, og for det meste har jeg min kammerat med.

Men jeg har intet dårligt at sige om min tidligere personlige træner eller stedet dernede, han lærte mig rigtig meget og det gik faktisk rigtig godt, for det gik hele tiden fremad. De er søde, men jeg følte aldrig at jeg passede helt ind, nok også fordi at jeg som sådan ikke havde et mål. Jeg er jo ikke utilfreds med min krop, ville bare gerne træne for at få noget mere energi i hverdagen.

Men hvis man har et mål og virkelig VIL det, så kan jeg anbefale at skaffe sig en personlig træner, også dem nede fra det center jeg gik i!

Ved ikke om det gav mening, når jeg læser det igennem modsiger jeg lidt mig selv? Well…. Det er sådan jeg har det, blandede følelser – men alt i alt var det godt. Jeg ER blevet meget stærkere i forhold til hvad jeg var før, så det er ret sejt!

Jeg er 100% sommerklar, yaaaaay…
(PS… Hvis i kunne tænke jer nogle gode øvelser som i fx kan bruge hjemme, så sig til – for jeg har mange gode)
img_0249

unavngivet

4 kommentarer

 • Cecilie

  Jeg synes du er rigtig sej Anna!👍🏼
  Du må meget gerne med, de der hjemmeøvelser!😝

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Kunne jo være mega fedt hvis du gad lave et indlæg om trænings øvelser hjemme i stuen 😉🙏🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Du var for doven og kunne ikke klare presset det er fair nok. Man skal jo være et motiveret menneske, for at kunne fuldføre et forløb som det. 🍑🏃💪

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NU HAR JEG FÅET NØGLERNE TIL RÆKKEHUSET!