DERFOR STOPPEDE JEG HOS MIN PERSONLIGE TRÆNER!!!!

JEG SKULLE HAVE VÆRET ALENE.. MEN…

Hi guys! Som i nok har lagt mærke til, så har der været stille på bloggen den sidste uges tid, og det har simpelthen været på grund af flytning, så jeg har ikke haft overskud. I lørdags havde jeg fødselsdag, og der skulle jeg faktisk have siddet alene, ville hellere bruge tiden på at flytte, så havde droppet alle mine aftaler. Jeg ville flytte ting ud i mit nye rækkehus, og derefter tidligt i seng, havde kun fået 2 eller 3 timers søvn natten til lørdag, så var heeelt færdig. Men så blev jeg nærmest tvunget med alligevel, min bedste kammerat lokkede mig med i byen, for han synes jeg skulle fejres. Jeg var virkelig træt, men det endte med at blive en helt fantastisk eftermiddag/aften, det var virkelig fedt – en af de bedste byture nogensinde tror jeg.

Jeg skulle faktisk have holdt fødselsdagsfest med min tvillingebror i Aalborg, vi holder vores fødselsdag sammen – men jeg var så nederen at jeg inde i gruppen skrev “deltager ikke”. for jeg var som sagt helt smadret, så han blev lidt skuffet! Mange af vores veninder og venner kom jo. Meeeen, han er blevet god igen!

Jeg er forresten flyttet og er næsten kommet helt på plads, det er så lækkert! Jeg er helt forelsket i huset herude, seriøst.. Det er så flot, og kunne ikke ønske mig noget bedre. Villian og jeg har endelig fået hver sit værelse, og Villian er så glad for sit fordi jeg har indrettet det så godt og med både gamle og nye ting, både møbler og legetøj. Det var hans første nat i nat, og han var slet ikke ked af det – han har sovet hele natten, dog faldt han ned af sengen et par gange, men han lagde sig til at sove igen, jeg skulle bare lige ind og putte ham igen. Men har slet ikke været utryg, vi læste “kaninen som så gerne ville sove”, og den er genial – han sov efter 10 minutter! Vi er glade for at bo her, og føler os allerede hjemme. Jeg laver snart en video, så i kan se hvordan vi bor, det er så fint!

Der er mange som har spurgt efter min kjole, den kan desværre ikke fåes mere, MEN jeg har fundet to rigtig flotte kjoler (også fra Nelly) som næsten ligner denne på en prik, og til samme pris! Billigt og lækkert… og gud hvor jeg elsker den farve! De kan købes, HERHER
img_2661
unavngivet

1 kommentar

  • Hvorfor er det lige, at de spontane byture bare altid er de sjoveste?.. Sådan går det også altid her 🙂

    Hvor er det lækkert, at I endelig er flyttet. Vi går også og sukker efter at komme ned til jorden, men rækkehusene (til leje) hænger absolut ikke på træerne her hvor vi bor, så der er lange udsigter desværre 🙁

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DERFOR STOPPEDE JEG HOS MIN PERSONLIGE TRÆNER!!!!