JEG SKULLE HAVE VÆRET ALENE.. MEN...

Sådan reagerede Villian da vi flyttede..

img_2542Hi guys! Jeg ved at mange af jer (specielt mødre) har ventet på et indlæg omkring Villians reaktion med hensyn til flytning, så nu skriver jeg lige kort om hans reaktion. Jeg var virkelig nervøs i starten, for han har hele tiden givet udtryk for, at her ville han bare ikke ud. Han var med ude og se det to gange inden vi flyttede ind, og han var ikke begejstret.

Min mor og jeg sørgede selvfølgelig for at det var hyggeligt og beboeligt inden han skulle komme, så Martin tog ham en dag ekstra så vi kunne gøre indretningen færdig og gøre det hjemmeligt. Vi sørgede for at det stod nogenlunde som før, altså som i den gamle lejlighed.

Da jeg skulle hente Villian fra vuggestue den dag han skulle flytte ind var jeg meget nervøs, og havde ondt i maven – for jeg var så bange for at han ville blive ked af det! Hele vejen herud sagde han “Hjem i mors hus, ikke nyt hus!” hvorefter han græd. Da vi ankom ville han slet ikke med ind, men til sidst blev han nysgerrig. Han kom ind og var SÅ glad, han kunne jo sagtens kende nogle af møblerne, og derudover var hans legetøj her! Jeg har købt et nyt telt og et mini-køkken til ham, og han var vildt begejstret. Han har ikke nævnt den gamle lejlighed siden den dag, og han er så tilpas her, alle som kommer skal se hans fine værelse! Så vi er begge to virkelig glade for at bo her, det er simpelthen så roligt og lækkert herude.

unavngivet

 

3 kommentarer

  • Kirstine

    Kan du ik en dag lave noget hvor du viser rundt i det nye lækre. Er så spændt på af se det 😜

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kivie

    Hvor er i flyttet hen af sødeste ?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG SKULLE HAVE VÆRET ALENE.. MEN...