VIDEO: VI DRAK I SMUG - BAGOM DAGENS MAND!

MIT BEDSTE RÅD TIL AT ELSKE SIG SELV OG SIN KROP.

Hvad er dit bedste råd til at elske sig selv og sin krop?
Den er svær, for jeg har da også nogle ting ved mig selv som jeg ikke helt tilfreds med, og sådan tror jeg at alle har det. Man kan være meget selvkritisk, men det er spild af tid og energi, man er dejlig som man er, og man ser ud som man gør. Derudover, så handler skønhed om det hele, ikke kun din krop og dit udseende. Jeg kan udadtil godt virke meget overfladisk, hvis i har fuldt med, så har jeg tit beskrevet min drømmefyr, og beskrevet hvordan jeg gerne vil have at han skal se ud – men jeg tror mest af alt at jeg har så mange kriterier for at beskytte mig selv. Jeg er en meget følsom og kærlig pige, og kan hurtigt blive såret, derfor har jeg taget afstand – så lige pt. har jeg et ikke-eksisterende kærlighedsliv.

Kender i ikke godt det der med, at en fyr eller kvinde kan være rigtig smuk, men hvis personligheden er forfærdelig, så falder det smukke af dem? Jeg har et eksempel…
Jeg var til et bloggerevent, og der var den her pige som jeg har fulgt på IG, hun tog/tager nogle fede billede og så virker hun til at være et godt menneske, derudover er hun virkelig smuk. Men da jeg så mødte hende blev jeg rigtig skuffet, hun var helt forfærdelig, aldrig har jeg oplevet en person være så arrogant og selvfed, så nu synes jeg ærlig talt at hun er grim, grundet hendes personlighed.

Skønhed kommer indefra, selvfølgelig vil vi gerne have en partner som ser godt ud, men for mig, hvis personen har en fantastisk personlighed – så tæller det ikke særlig meget, det vigtigste er at man har det godt sammen, eller jo.. Selvfølgelig skal man også være tiltrukket af hinanden, men udseendet er som sagt ikke alt.

Lær din krop at kende, og prøv at acceptere dit udseende, og lad vær’ med at sammenligne dig med andre. Jeg ved hvor svært det kan være, for efter min fødsel havde jeg det rigtig dårligt med min bryster, det gik mig på hver dag og jeg kunne ikke kigge mig selv i spejlet uden af få kvalme. Jeg ved godt at jeg fik dem lavet, men hvis jeg ikke havde haft muligheden for det, så tror jeg at jeg ville have prøvet at fokusere på andre dele af min krop og udseende som jeg elsker.

Jeg er glad for min krop og mit udseende, og prøver ikke at være selvkritisk, selvom det selvfølgelig kan være svært. Det handler vel nok mest om at kigge sig i spejlet og sige til sig selv “Jeg er dejlig!”.

Jeg ved ikke om jeg kludrer rundt i ordene, eller formulerer mig rigtig dårligt her, lige nu skriver jeg bare hvad jeg tænker. Jeg ved godt at nogle af jer synes at det kan være nemt for mig at sige, men det her er mit bedste råd.

d

unavngivet

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO: VI DRAK I SMUG - BAGOM DAGENS MAND!