MIT BEDSTE RÅD TIL AT ELSKE SIG SELV OG SIN KROP.

SNEAK PEEK, SE VILLIAN’S VÆRELSE!

p6281678Hi guys! Jeg ved at i har været meget nysgerrige omkring lejligheden, specielt Villian’s værelse, men det er først nu at jeg er ved at være helt på plads. Der mangler stadig nogle småting rundt omkring i huset, og så mangler jeg lidt flere farver på Villian’s store værelse. Der kommer snart en video op på min youtube kanal og her på bloggen, men indtil da kan i lige få et sneak peek af hvordan V’s værelse ser ud, eller noget af værelset.

Den ene side af V’s værelse er stilren, enkel og hyggelig, hvorimod den anden side er fyldt op med farver, som børnene jo selvfølgelig elsker og som de også fortjener, men det får i som skrevet også at se i min kommende video.

De fleste af Villian’s ting er inde fra webshoppen Jollyroom, som er en kæmpe børneshop med møbler, tøj, legetøj og ja.. faktisk ALT, og priserne kan alle være med på, derudover er møblerne nemme at samle – selv JEG kunne finde ud af det, trods jeg nærmest aldrig har samlet et møbel før, jo en stol (som tog mig 1 time at samle, suk).

I vores gamle lejlighed havde Villian ikke sit eget værelse, men det har han jo så nu, og han er super glad for det. Når vi får gæster så siger han med det samme “Kom og se min ny’ værelse”, han er simpelthen så stolt og elsker at lege derinde. Næsten hver dag efter vuggestuen går vi op på værelset for at bage kager (modellervoks) ved hans nye bord hvor han har fået to fine stole til, luksus! Han elsker det, og det betyder så meget for mig. Vi er faldet rigtig godt til i vores nye hus, og vi elsker begge to at være her, det er så rart endelig at bo nede ved jorden hvor vi har have, skur, og når jo.. egen parkeringsplads! Derudover er dette sted jo MEGET større end der hvor vi boede før.

p6281671

Der er tilbud på alt det som i ser på billederne, direkte links kan findes nedenunder:

MØBLER

JLY heaven juniorseng, HER

Cloudberry Castle Bord & Stole, HER

Alice & Fox Sengebord, HER

________________________________________________

TÆPPER, LAMPER OG PYNT

Form living pude (always kiss me goodnight), HER

Minitude Hinkeruder Gulvtæppe, HER

Minitude Lightbox af Træ, HER

Minitude Ræv Vægdekoration, HER

Minitude Ræv Opbevaringskurve, HER


k

hhh
hjk
J
OLLYROOM HAR DET HELE! KÆMPE UDVALG, OG SÅ ER DET BILLIGT….  Derudover er der god service, man får hurtigt svar på sine spørgsmål omkring fx produkter og forsendelse. Thumps up!

unavngivet

Man kan give ekstra hygge på børneværelset, ved at pynte sengen med bamser fra Maileg.

7 kommentarer

 • Annelene

  Jeg kommer aldrig til at forstå meningen i at lave et mini designer værelse til en dreng i hans alder. Her i huset er knægtens værelse med racerbil seng, cars reol, cars plakater, cars tæppe, cars kuffert til legetøj, cars cd afspiller osv i den stil, herudover hylder til hans Lego biler/saml selv og diverse traktorer osv.

  Der er jo ingen der kan se at der faktisk bor en dreng, men nærmere end mor der går mere op i udseendet på værelset, end hvad godt er. Det er altså lidt ærgerligt. Sorry to say..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Hej Annelene, hvis du læser hvad der står – så er den ene halvdel af værelset stilren, for så føler jeg det er super lækkert for ham at komme i seng – og den anden side er fyldt med farver – hans legetøj, malerier jeg selv har malet til ham osv. Så læs lige efter en anden gang 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg synes det er en super fed tilgang du har til det. Jeg tror også selv på at barnet sover bedre i det mere stil rene og med de mindre forstyrende farve.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte l

  Hvorfor lægger du så ikke billeder ud af den side der er mere farverig? Synes også det lidt mærkeligt at det er så kedeligt, du føler det er super lækkert for ham at komme i seng? Giver ingen mening. En lille dreng er da mere end ligeglad med om det er “stilrent” og pænt, han sover sgu nok uanset hvad. Så er det for drengens skyld eller bare din egen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Lotte hold nu din mund for søren, der er rent og dejligt og han kan godt lide sit hjørne, og den anden side er fyldt med farver. Så stop dig selv og fis væk herfra! Tak… Jeg gør hvad jeg føler der er bedst…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er så vild med ræven, den måtte gerne komme hjem til mig at bo.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Hvorfor er det der fine værelse ikke “børnevenligt”? Sikke noget pjat! Det ser da skidehyggeligt ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIT BEDSTE RÅD TIL AT ELSKE SIG SELV OG SIN KROP.