JEG SKAL HAVE LAVET MINE BRYSTER IGEN!

VILLIAN ER STARTET I BØRNEHAVE – SÅDAN HAR VI DET.

img_3269Hi sweeties… Så skete det, min dreng begyndte i børnehave – min lille Villian, som ikke er så lille mere. Han begynde i Mandags, og dagen inden var Martin og jeg sådan helt oppe at køre, vi kunne slet ikke forstå det, det var nok værst for Martin, han kan slet ikke bære at tiden går så hurtig. Martin afleverede ham mandag morgen, hvor han efterfølgende ringede til mig for at fortælle hvordan Villian havde reageret, det første han sagde da Martin havde fortalt at han skulle ind til de store børn var “Åh nej… De er farlige”. Men han trives, og han har haft brug for det – men han er godt nok færdig når han kommer hjem, er du vimmer… Han falder i søvn i bilen på vej hjem! Han har været derinde nogle få gange her den sidste måned, for at han kunne vænne sig en smule til det, og hver gang har han boblet i bilen på vej hjem, OG i sofaen, han orker ikke engang at lege.

Tænk engang… Min lille guldklump bliver 3 i denne måned, det er slet ikke til at forstå, tiden er fløjet afsted – men Villian har det godt og han stortrives.. og når jo! Han har næsten smidt bleen, han sover kun med den om natten – yaaaaas! Det er så dejligt.. Men han bruger stadig bleen om natten, dog smider han den lige inden han falder i søvn, så når jeg kommer ind for at se om han sover, så ligger han bare der, det ser ret sjovt ud.

unavngivet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG SKAL HAVE LAVET MINE BRYSTER IGEN!