VILLIAN ER STARTET I BØRNEHAVE - SÅDAN HAR VI DET.

KENDER DU TYPEN? JEG ER TYPEN SOM..

… som er nem at snakke med, folk føler sig hurtigt tilpas i mit selskab, det er rigtig dejligt.

… som for det meste er positiv og glad, er faktisk en meget glad pige og lige nu spiller det hele.

… som har selvironi, og så har jeg en sort humor, der skal næsten ingenting til for at få mig til at smile eller grine. Derudover er jeg også god til at sætte et smil på andres læber fordi jeg er så mærkelig (meget sjovere at være mærkelig end normal)

.. som opretter tinder når jeg keder mig, skriver ikke engang med nogle, jeg swiper bare, og profilen bliver altid slettet dagen efter.

… som næsten aldrig går med makeup, men det ændre sig nok når jeg begynder i skole, eller nej gør det nok ikke, så kommer jeg bare for sent.

… som altid skal have et eller andet liggende på min tallerken! Det er slemt når jeg spiser brød, så skal der være et eller andet tilbage, for det meste kanten af en skorpe..? What the fuuuuuuuck, det er jo mærkeligt.

.. som er meget kærlig og vil mine nærmeste det bedste, de kan altid ringe eller skrive, og jeg vil altid hjælpe dem. Dog bliver jeg rigtig ked af det hvis jeg kan mærke at der ikke bliver sat pris på det, for jeg hjælper med rigtig mange ting.

… som meget nemt bliver stødt eller fornærmet, men jeg er ret god til at skjule det. Ej okay.. That’s a lie! Jeg er en åben bog.

… som ofte misforstår og mistolker sms’er, derfor foretrækker jeg altid at ringe i stedet for at skrive med folk.

… som tænker alt for meget, nogle gange giver det mig seriøst hovepine og jeg bliver stresset af det!

… som næsten altid kommer for sent, det må jeg lige få lavet om på når jeg begynder i skole… Ohh fuck, skole? Det er snart..

… som er virkelig dårlig til at være alene i alt for lang tid af gangen, nogle gange ved jeg slet ikke hvad jeg skal gøre af mig selv!

… som hader at køre i regnvejr (generelt bare at køre bil), i sidste uge blev jeg nødt til at holde ind til siden fordi jeg begyndte at hyperventilere, det regnede simpelthen så meget.

… som er god til at undskylde! Hvis jeg har sagt eller gjort noget forkert, så får folk en undskyldning.

… som siden Martin har været en skid overfor fyrene, en date og derefter hørte de ikke rigtig fra mig, Jeg har meget svært ved at blive forelsket eller blive glad for en fyr, og derudover har jeg ikke haft lyst til at have en kæreste eller lignende siden hjorten. Dog har det ændret sig, blev for en gangs skyld glad for en fyr her for nyligt, rart at jeg faktisk kunne mærke at jeg ikke er så kold som jeg troede, så jeg skal nok finde mig en mand engang, thank good.

… som faktisk gør alt for min fyr når jeg har sådan en, er faktisk rigtig kærlig og er god til at give ham plads. Jeg er faktisk en rigtig god kæreste!

… som er en planlægningsfreak, fx i mine friweekender SKAL jeg have planer, ellers kan jeg ikke finde ro, det har nok igen noget at gøre med at jeg kan være dårlig til at være alene. Men jeg kan altså også være spontan, fx med rejser osv.

… som spiser havregrød om morgenen trods jeg afskyr det! Det smager så dårligt, men det er en god start på dagen, så tvinger det i mig – selvom jeg er ved at brække mig hver gang.

Jeg ved i elsker indlæg som dette, så fordi jeg har været stille på bloggen så længe, så tænkte at det var på tide at i fik et indlæg som dette igen… Er der mere? Ja, det er der sikkert…. Hvilken type er du?

18049819_120332000295491209_278917447_o


unavngivet

2 kommentarer

 • Jeg er typen der er vild mid din blog, dine indlæg og bare dig generelt.
  Jeg er typen der lider af anoreksi.
  Jeg er typen der er helt ordinær, men samtidig fuldstændig kugleskør
  Jeg er også typen der elsker at skrive, og derfor har oprettet en blog, til dette formål.
  Følg gerne med der, det ville betyde alverden!
  Kram Tilde aka lillelyng
  nouw.com/lillelyng

  PS. Hvis du en gang i fremtiden har planer om, eventuelt at promovere andre nye små blogs, ville jeg blive ovenud lykkelig, hvis du ville reklamere lidt for min.

  Kram igen, haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Great post.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VILLIAN ER STARTET I BØRNEHAVE - SÅDAN HAR VI DET.