I DAG ER DET VILLIANS FØDSELSDAG - SÅDAN SKAL DEN FEJRES

HVORDAN KAN MIN EKS KÆRESTE HADE MIG SÅ MEGET???

20273560_1562151313858565_786554602_oÆrligt, lige nu er jeg ret ligeglad med om min eks kæreste føler at jeg hænger ham ud, for han er et skabehoved og jeg er ved at brække mig over ham. Der er heldigvis ingen af jer som ved hvem han er, for det er en fyr som jeg var kærester med helt tilbage i 2009, så der var jeg jo ikke særlig gammel, problemet er bare… at han stadig hader mig, og snakker rigtig grimt om mig, what the fucking fuck. Han var min kæreste i omkring 2,5 år, men det sidste halve år var vi on/off fordi at jeg ikke rigtig kunne finde af hvad det var jeg ville.

Jeg ved at jeg var hans største kærlighed, og han er stadig sur på mig fordi at han bilder sig selv ind at jeg var rigtig tarvelig overfor ham igennem hele vores forhold, that’s a big fat lie. Det er mange år siden, og jeg var kun en teenager, kom dog videre.

For et år siden kom han endda op og skændes med en af mine veninder fordi at mit navn blev nævnt, og det blev et rimelig heftigt skænderi, over hvad, ved jeg ikke helt. En ting ved jeg dog, og det er at han stadig bærer nag, fordi at han mener at jeg dengang var et modbydeligt menneske overfor ham, men hvis jeg var så modbydelig, hvorfor blev han så ved mig? Hm, vi kom til at være sammen en gang lige efter jeg kom hjem fra Mexico, og der vil jeg godt indrømme at jeg kun gjorde det fordi at han skabte sig og ignorerede mig, så jeg ville lige se om jeg kunne få hans opmærksomhed, og det kunne jeg. Det var ikke okay, men jeg var fuld og han betød jo engang rigtig meget for mig, derudover synes jeg jo stadig at han var sød.

Jeg var ikke altid fair, og det sidste halve år var jeg ret strid, det ved jeg – men get over it, vi var børn og jeg var ham aldrig utro eller lignende. Han blamer mig for mange ting, og det er virkelig unfair, og det irriterer mig grænseløst at han er så pisse barnlig og snakker dårligt om mig hele tiden. Han havde et rigtig godt forhold til min familie, virkelig godt, og dem hilser han altid på, men når jeg hilser pænt, så ruller han øjne.

Villian og jeg har lige været i Thisted hos min familie, og en af dagene skulle vi ned i byen for at få noget at spise – her ser jeg så min eks kæreste hvor jeg/min familie hilser pænt. Ham og hans kæreste er på vej ind for at spise det samme sted, men efter at han har sagt hej til min mor, så vender han om i en fart og smutter, for han kan åbenbart heller ikke klare synet af mig? Vi var børn, det er mange år siden – tag dig sammen, bliv voksen.

Inden Mexico havde jeg næsten lige slået op med en kæreste på grund af utroskab, han gjorde mange ting som ikke er okay når man er i et forhold, og jeg var ked af det længe – men den dag i dag snakker vi da sammen, og der er ingenting – han er jo stadig en sød fyr, og jeg gider ikke at bærer nag, det er mit liv simpelthen for kort til.

Jeg siger ikke at man behøver at snakke sammen, man er jo eks kærester af en grund, men man behøver ikke at skabe sig og opfører sig som en komplet idiot.

Dette indlæg er ret ligegyldigt, men i dag bliver min blog altså brugt som en slags dagbog – som nok også er barnligt, men jeg håber faktisk at han ser indlægget. Men i har tit spurgt til mine eks kærester, og her er en af dem, en sød fyr, som ikke er så sød mere.

LÆS OGSÅ OM MIN ALLERFØRSTE OG STØRSTE KÆRLIGHED, HER

unavngivet

7 kommentarer

 • A

  Ved godt du sikkert er ligeglad med hvad en tilfældig læser tænker, men det er altså virkelig hårdt at blive kørt rundt med og brugt af et menneske man elsker! Du nævner selv at du havde svært ved at finde ud af hvad du ville i slutningen af forholdet, alligevel gik du tilbage til ham on/off i et halvt år i stedet for at sætte ham fri og lade ham finde én der ville ham, én der kunne elske ham som alle mennesker fortjener at blive det. Og du bruger det som et argument at det er otte år siden I var kærester, men du var jo sammen med ham den ene gang mange år efter, så det er jo ikke specielt lang tid siden du brugte ham, og det sidder måske stadig i ham hvis du betød meget for ham. Hvad angår dit spørgsmål om hvorfor han blev hvis du var så modbydelig – er du aldrig selv blevet i en relation af kærlighed, selvom personen ikke behandlede dig godt??? Jeg kan huske du fortalte om at du havde en depression da du var ung. Jeg har en nu – pga den måde min eks har behandlet mig på! Ved ikke hvad grunden var til din, men prøv at forestille dig at et andet menneske har gjort dig syg, bare fordi han/hun ikke lige havde lyst til at opføre sig voksent og med respekt. Siger på ingen måde at du har gjort din eks syg, siger bare at man kan blive meget stærkere ramt af sorg over at blive behandlet dårligt end du måske lige går og tror, utroskab eller ej. Har forøvrigt også fået lidt angst og socialfobi med i købet, foruden at jeg har taget 15 kg på siden han slog op med mig. Håber du vil prøve at se det fra hans side, for uanset om man bliver syg af det eller ej gør det altså rigtig ondt at blive behandlet som en ting der bare kan til- og fravælges 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej. Efter som diverse sladder blad har varværet ude med nyheden om martins nye kæreste, tænkte jeg hvordan du havde det med hende. Den tidligere var da ik noget at råbe hurra for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Jeg kender hende ikke, så har intet problem med hende – men hun har vidst et med mig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg kender det AAAALT for godt! Min stalker mig stadig på trods af jeg har sagt han skal lade mig være og fat det ikke duer, han var utro flere gange, så la da vær!😬😬

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lol

  Ret så sikker på han er flov, og undgår dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carsten

  Jeg blev sendt paa ferie mens laegger min pige genmen 17aar I med min bedste kammerat alt er endt I jeg bor paa ph nu mistet 4, born som.jeg ikk maa have kontakt med nu har udstillet mig I hele byen.som et svin ond som.en satan men gjorde alt for dem kan for

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I DAG ER DET VILLIANS FØDSELSDAG - SÅDAN SKAL DEN FEJRES