KENDER DU TYPEN? JEG ER TYPEN SOM..

I DAG ER DET VILLIANS FØDSELSDAG – SÅDAN SKAL DEN FEJRES

Annonce

villianWeeeee, i dag er det Villians fødselsdag… Eller weee? Hvorfor weee? Han er jo ved at blive stor, det går så stærkt det hele… 3 år bliver han i dag.. 3 ÅR?! Tiden går virkelig hurtig, er du vimmer bimmer, man kan jo ikke engang følge med. Meeen, nok om det! Han bliver 3 i dag, og først og fremmest.. Tillykke min lille skat!

Martin og jeg holder Villian’s fødselsdag hvert for sig i år, ikke fordi at vi er uvenner, men Martin var bare for langsom til at planlægge i år, så jeg valgte at min familie og jeg skulle holde hans fødselsdag selv, og det gjorde vi i fredags i Aalborg Zoo, hvor vi havde en helt fantastisk dag! Martin blev også vildt jaloux, for vi fik lov til ting i Zoo som man normalt ikke får lov til, nemlig at komme bagom det hele. Min svigerinde arbejder derude, og hun havde fået lov til at vise os rundt og lade os fodre dyrene! Det var en kæmpe oplevelse for os alle sammen, vi kom fx helt tæt på isbjørnene hvor vi fik lov at fodre dem med snacks, og nøj hvor var de to isbjørne unger søde, ååååh! Det var virkelig fantastisk.. Derudover var vi helt tæt på elefanterne, det kunne Villian ikke rigtig li’, de var aaaaaaalt for store – så han stod i baggrunden, men han var stadig nysgerrig og han fik da givet den ene elefant et æble. Villian var så tilfreds i fredags, vi startede ud med brunch og gaver, hvorefter vi tog afsted og kørte i Aalborg Zoo, og da vi kom hjem var der slik og hygge indtil han skulle puttes, så det var alt i alt en helt perfekt fødselsdag.

Martin hentede Villian i går, og han skal holde Villian’s fødselsdag i dag sammen med hans familie, brunch og gaver som jeg forstod det? Ved det faktisk ikke helt, men det hører jeg om senere når han kommer herhjem for at aflevere Villian.

Billederne er ikke specielt tydelige, det beklager jeg… De er taget med min mobil fordi at mit memory card til mit kamera er forsvundet, super ærgerligt.
v
20292387_1564238036983226_573177183_n
is
20427576_1564237983649898_1108190519_nJeg ser meget koncentreret ud på overstående billede, det var altså lidt grænseoverskridende første gang da jeg skulle stå så tæt på, også fordi moren ikke var helt tilfreds lige der, hun ville helst ikke dele med ungerne – EGO MOR!

Man kan købe en masse seje drengegaver hos blandt andet webshoppen banditten.dk. Den kan godt anbefales

unavngivetNår Villian bliver lidt større, ønsker han sig måske andre ting, som fx et segboard. Der findes mange forskellige modeller og man kan se alle segboards her.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KENDER DU TYPEN? JEG ER TYPEN SOM..