HVORDAN KAN MIN EKS KÆRESTE HADE MIG SÅ MEGET???

JEG ER BLEVET HACKET!!!

Hi guys! Åh jeg havde nedtur på i går, for der blev jeg hacket! Det sidste stykke tid, er der en eller flere, som har prøvet at hacke alle mine sociale medier, og det er pisse irriterende. Mit apple-id eller hvad det nu hedder, blev hacket i sidste uge. Det lykkedes “endelig” personen at finde frem til min kode, og det er virkelig ubehageligt, næsten hver dag det sidste år har jeg fået en mail om at jeg skulle nulstille min adgangskode, så jeg har haft så mange forskellige koder det sidste år, og jeg glemmer dem hver gang. Men det lykkedes som sagt personen, og det var rigtig ubehageligt, heldigvis opdagede jeg det ret hurtigt!

Derudover er der blevet lavet fake profiler af mig på diverse datingapps, og det er altså også super frustrerende, for personen laver aftaler med mænd og sender billeder som skulle forestille at være mig. Der er 3 fyre som har skrevet til mig over facebook, to af dem skrev fordi de blev bailet af “mig”, og en anden fordi at han var mistænksom, det er seriøst for mærkeligt… Hvorfor gør folk sådan noget? Hvad får de ud af det? Men nu ved i i hvert fald, så hvis der er profiler af mig diverse steder, så er det IKKE mig! Ville i nok også kunne se på den måde der bliver skrevet på, personen er ikke helt fantastisk til at skrive.

I går blev jeg endnu engang hacket, og denne gang var det både min email OG min snapchat! Jeg gik fuldstændig i panik, og vidste ikke hvad jeg skulle gøre af mig selv, snapchat gemmer jo billeder som man har sendt derinde, så personen kan se alt hvad jeg har sendt rundt til mine venner og veninder, og mange af billederne er nogle som ikke skal ud – så fremover begynder jeg at slette billeder i tilfælde af at det skulle ske igen. Jeg fik en kæmpe klump i halsen, og følte mig totalt blottet. Men jeg fik det ordnet, og nu er ALLE mine koder ændret, thank good! Jeg er målløs over at mennesker kan finde på at gøre sådan noget, de må seriøst fejle et eller andet.

Men jeg er tilbage på snapchat igen, og min email – med nye koder, og så håber jeg bare at de personer som prøver at hacke mine diverse medier fiser af helveds til og lader mig være, det er virkelig krænkende.

Så igen… Hvis der er blevet sendt noget til jer som er upassende eller lignende, så er det IKKE fra mig.
jj

unavngivet

3 kommentarer

 • Jonas Durinck

  Ring til politiet.

  Det er en alvorlig sag. De fleste efterlader sig spor på nettet i form af IP adresser og MAC adresser. Det kan være tricky. Men der er altid en synlig ledetråd til at starte med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sus

  hej anne ja det utrolig de personer der gør dette man fatter det ikke 😈det pisse træls på godt dansk – håber du nu kan få fred fra disse medier – jeg vil osse sige meld det til politiet da det skal stoppes og de kan altid finde frem til den ip adresse det evt bliver sendt fra
  hilsen sus
  håber virkelig du kan få lidt fred nu ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michael

  Lav da 2 trins log ind eller brug MICROSOFT AUTHENTICATOR appen den meddeler dig hver gang en ny forsøger at logge ind også skal du trykke ja hvis det dig hvis ikke så nej også kan de ikke komme ind. Jeg bruger det på mine mails og facebook og alt det der

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVORDAN KAN MIN EKS KÆRESTE HADE MIG SÅ MEGET???