JEG ER BLEVET HACKET!!!

DET HELE BLIVER EN KÆMPE OMVÆLTNING FOR VILLIAN OG JEG.

img_3828
Hi guys! Jeg ved godt at der ikke sker så meget her på bloggen, men jeg er glad for at i stadig gerne vil følge med når jeg endelig får lagt noget op. Dette indlæg kommer til at handle om Villian og jeg, for vores hverdag kommer til at ændre sig meget, og det bliver en kæmpe omvæltning for os begge.

Som skrevet før, så begynder jeg jo i skole, faktisk allerede på tirsdag! Det bliver en kæmpe omvæltning, specielt for mig da jeg jo har gået hjemme de sidste 3,5 år. Først var jeg gravid, så var jeg på barsel og derefter levede jeg af min sociale medier – men det har jeg valgt at stoppe med, da det jo alligevel ikke kan vare ved forevigt, og derudover har det virkelig stresset mig. Så jeg besluttede mig for at søge ind på uddannelse, da jeg i fremtiden gerne vil lave noget som jeg elsker at stå op til. Det kan være ret ensomt at være fuldtidsblogger, man sidder jo for det meste og arbejder hjemmefra, men det har også været rart at jeg har kunnet bringe og hente Villian når jeg havde lyst, og så har ham og jeg været gode til at sove længe om morgenen, men det slutter nu. Normalt står Villian og jeg op kl. 8 om morgenen, men nu bliver det ændret, så vi skal allerede op kl. 6.15 for at kunne nå det hele, vi startede ud med det i dag, men hold nu op… Vi lignede to zombier! Det er vi jo slet ikke vant til.

Jeg skal for det meste møde kl. 8 og har først fri fra skole igen kl. 16, så det bliver nogle lange dage for os begge. Derudover bliver det hårdt at skulle sidde og bruge sine aftener på at lave lektier og afleveringer, daaaaamn… Jeg håber virkelig at jeg kan klare det! Pengene kommer jo også til at blive mindre, men da jeg jo har bloggen som et deltidsarbejde kommer jeg stadig til at tjene en smule her, og ellers tager jeg bare nogle få vikarjobs som handicaphjælper 1-2 gange om måneden, så det skal nok komme til at løbe rundt. Men jeg er spændt på at begynde, og spændt på at se om jeg kan følge med, det er jo længe siden at jeg har siddet på en skolebænk, ej hvor bliver det mærkeligt at skulle tilbage igen efter så mange år. Men jeg håber at jeg får nogle gode lærere, og selvfølgelig kommer ind i en god klasse hvor alle kan sammen.

Jeg er sikker på at Villian og jeg er meget trætte når vi kommer hjem fra skole/børnehave! Holy… Hvad har jeg dog rodet mig ud i! Damn, det bliver hårdt, men forhåbentlig godt.

unavngivet

12 kommentarer

 • Ann

  Pøj pøj med studiet og de nye rutiner 😊
  Jeg begyndte studie efter mange års arbejde, og de første 2 måneder af studiet følte jeg mig virkelig bagud – heldigvis skal man “bare” lige ind i rutinerne og ikke give op.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Åh, håber virkelig jeg kan komme igang! 🙂 og tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Håber du får en skøn skolestart og at I finder en god rytme med det hele – al’ begyndelse er svær, men det bliver sikkert dejligt at komme i gang (: Knæk og bræk.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Det lyder meget spændende:-D Jeg er selv på barsel med tvillinger og skal igang med uddannelse når de er store nok:-) Må jeg spørge hvad du går igang med?:-) Og håber da på at kunne følge med når du opdaterer omkring en ny hverdag for jer, så jeg ved hvad der venter mig:-) Du er altid så fuld af energi syntes jeg:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Ja, det bliver spændende! Uhhh, hvad skal du igang med efterfølgende? 😀
   – Det er en gangske almindelig HF og så en vidergående uddannelse bagefter.

   Jeg skal nok skrive lidt om hvordan det er når jeg begynder.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Held og lykke med studiet 📕
  Må jeg spørge hvad det er for et studie du skal starte på? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Mange tak! Det er en ganske alm. HF og derefter en vidergående uddannelse 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Held og lykke med det hele!
  Det kommer til at gå forrygende, uden tvivl.
  Ps. giv lige din alt for skønne søn en krammer fra mig😍
  nouw.com/lillelyng

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hej Anna.
  Jeg følger dig både på Snapchat og Instagram, og det undre mig at du ofte køre bil og filmer til Snapchat eller Instagram mens du køre, især når du har din søn med, bl.a. På din seneste story på Instagram. Du lærer ham at det er okay at man gør det. Hvilket faktisk er hammer ulovligt … blot en påmindelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Harriet

  Kære Anna elsker at følge med 😊😊😊 er din plan egentlig at søge ind på sygeplejeskolen 😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG ER BLEVET HACKET!!!