DET HELE BLIVER EN KÆMPE OMVÆLTNING FOR VILLIAN OG JEG.

SÅDAN HAR MIN FØRSTE UGE I SKOLEN VÆRET – KAN JEG KLARE DET?

Hi guys. Så er den første skoleuge overstået, eller faktisk er jeg allerede begyndt på uge 2, og det har været overraskende godt. Jeg var virkelig nervøs sidste tirsdag da jeg skulle starte, bare på vej i skole var jeg ved at brække mig af nervøsitet. Men da jeg først havde sat mig på stolen, og vi skulle præsenterer os selv, så begynder nervøsiteten at forsvinde. I starten var jeg specielt nervøs for at jeg ville blive sat ind i en klasse hvor det kun var 15-16-17 årige, ikke fordi at der er noget galt med piger/drenge på den alder, men nu er jeg jo en del ældre, og jeg vil også gerne at der er nogle på min egen alder. Der er en del i 20’erne, så det er super dejligt, men udover det – så er alle i klassen super søde, og jeg synes allerede at vi har et godt fællesskab. Der er specielt en pige i klassen som er lige mig, hun er så skør og hudærlig, jeg elsker det!

Anyways… Med hensyn til det faglige, så kan jeg godt mærke at jeg er bagefter, mange af de andre kommer lige fra efterskole, og så sidder jeg der.. “What the fuck? Hvad betyder det, det har jeg da aldrig hørt om?”, det er jo mange mange år siden at jeg sidst gik i skole, så det meste skal genopfriskes. Lucky for me, så er jeg god til engelsk, idræt og dansk – men de andre fag.. Tjae.. Der skal jeg stramme op, og sørge for at følge med, specielt matematik (det har jeg altid været elendig til). Men jeg er målrettet denne gang, og jeg VIL og SKAL gennemføre det! Men jeg er glad for at være kommet igang, også selvom det er hårdt at skulle tidligt op, men samtidigt også rart at have noget at stå op til. Nu på fredag er der fest på skolen, så der skal vi selvfølgelig give den gas og lære hinanden at kende på en anden måde, holy det blive sjovt at se de andre fulde sig, det skal nok blive godt.

Med hensyn til Villian, så er han lidt svær at få op om morgenen, men jeg synes det er gået ret godt – og heldigvis har jeg tidligt fri om torsdagen og fredagen, så der kan jeg hente ham kl. 14.00, så det er dejligt. Det kan være hårdt at have overskud til at lave mad når man kommer sent hjem mandag-onsdag, men så smart som jeg er, så sørger jeg for at bruge weekenden på at lave mad så vi har noget lækkert klar til de dage. Det hele spiller, og vi er glade!

NU ER DUEN SQ KOMMET TILBAGE PÅ SKOLEBÆNKEN!

hej

unavngivet

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

DET HELE BLIVER EN KÆMPE OMVÆLTNING FOR VILLIAN OG JEG.