PERFECT BODYS

NU GØR HAN DET IGEN.. LORTEMENNESKE

Seriøst, jeg går snart amok! Kan i huske mit tidligere indlæg omkring en hacker (ellers læs det, her)? Jeg er nemlig blevet hacket et par gange, og nu har han slået til igen. Jeg ville ønske at jeg kunne gøre et eller andet, for at stoppe ham. Jeg er så træt af at jeg ikke kan have noget på min telefon uden at føle mig utryg. Kan man ikke finde ud af hvem det er, på en eller anden måde? Han er seriøst et lortemenneske, og jeg ønsker ham faktisk intet godt, lortelort. Jeg er glad for at mit Icloud er fyldt, så han kan “kun” se mine gamle billeder, som han har i forvejen. Men uanset hvad, så er det jo ret ubehageligt – også fordi jeg ved at jeg har nogle billeder som ikke skal ud. Han kunne i princippet godt offentliggøre dem, men det har han åbenbart ikke gjort, i hvert fald ikke hvad jeg ved af.

Men hvis der sidder en nørd derude og læser med, kan du så hjælpe mig? Hvad gør jeg for at stoppe ham? Kan man gøre noget?

Jeg håber virkelig at jeg finder ud af hvem han er, den respektløse taber.

Jeg kunne skrive en lang roman om lortemennesket, men det gør jeg ikke. Jeg håber bare at han har en møggrim smag i munden  (og ja, jeg er sur, det går mig på).

Anyways! Jeg er rigtig dårlig til at opdatere bloggen, specielt fordi at jeg ikke rigtig har nogle ideér mere, og så ved jeg ikke hvad i gerne vil læse om. Så til jer som læser med, hvis i ønsker jer nogle indlæg, så skriv enten i kommentarfeltet, over snapchat (annaduen) eller over facebook.

hej

unavngivet

   

11 kommentarer

 • Kim

  Første ting, har du husket at skifte koder alle steder?

  Har du aktiveret to factor godkendelse på dit apple id?

  Har du tjekket på apple id konto siden, hvor der er logget ind fra og hvilke enheder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dennis

  Hej Anna. Hacking er på alle måder virkelig ubehageligt.
  Hvilke sikkerhedstiltag har du indtil videre lavet? Smid mig en mail, så skal jeg forsøge at guide dig igennem, hvordan du bedst muligt sikre at han ikke får adgang igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Ved ikke rigtig hvad jeg har lavet udover at skifte kode osv…. Skriver en mail, og tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim

  først, har du husket at skifte kode alle steder?

  Har du aktiveret to factor godkendelse på dit apple id?

  har du forsøgt at logge ind på apple id konto side, hvor du kan se hvilke enheder der logget ind på dit apple id?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Har skiftet kode og sikkerhedsspørgsmål… Hvor kan man se hvem der er logget ind? Altså hvilke enheder?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • PL

  Hej Anna,

  Min gode veninde, som vist synes du er en ressourcefuld, sej pige, er gået i forbøn for dig – og siden hun altid har ret som regel, så har jeg lovet at tilbyde min hjælp og ekspertise. Jeg arbejder med it.- sikkerhed og har gjort det i mere end et årti.
  Det føles sgu som en omvendt, lidt spøjs ansøgning til et job dette her ! Haha! 🙂
  Anyway, du er velkommen til at skrive en mail til mig og så vil jeg hjælpe dig bedst muligt. Du skal være velkommen til at tage et kig på mine faglige meritter, naturligvis 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Har du overvejet at lave en e-mail som du bruger kun til din iPhone? Alle fortjener privatliv, bliver helt galt på dine vejne..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bichen

  Ynk ynk ynk!
  Jeg sviner min eks kæreste til, for at få opmærksomhed… ynk ynk ynk! Jeg bliver hacket og nu vil jeg ha opmærksomhed… ynk ynk ynk! Hvornår har du egentligt tænkt dig at lave noget ordentligt indhold på din blog? Forstår godt hvis Martin går efter forældremyndigheden nu… du har ihvertfald skabt en god sag for ham nu… kan godt være hans kæreste måske gør det svære for dig, de har også kun været sammen siden Juli. Så hun skal lige vende sig til hele den nye rolle som papmor. Men nu har du da DIREKTE ØDELAGT dit eneste håb til at rette det op igen. Var det smart? Jeg ved godt du aldrig har været begavet, men det der var da at skyde sig direkte i foden. Måske en offentligt undskyldning til hende var på sin plads? Eller det får du ikke nok ynke opmærksomhed af? Selvværd 0%?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Hej Jearinas veninde :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Hahaha.. Anna du er simpelthen for sjov 😂 Bichen (tror du mangler et t 😉) hvis du virkelig mener Anna ynker og at hun intet ordentligt indhold har på sin blog, forstår jeg simpelthen ikke hvorfor du bruger din tid på at gå herind. Luk røven hvis du ikke har noget pænt at sige! Jeg forsvarer hverken Anna eller Martins handlinger, jeg kender dem ikke. Jeg syntes bare det er dybt forkert at kalde en kvinde som har været i forhold siden juli for papmor! Den titel er noget man gør sig fortjent til og det er ikke muligt at opnå på tre måneder

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thanks for thee blog. I found this solved my problem. I look forward to
  your next upload.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

PERFECT BODYS