DE SJOVESTE TING SOM VILLIAN HAR SAGT/GJORT!!

NOGEN SOM MANGLER ET DELTIDSJOB?

SPONSORERET
kn
Hi guys! Jeg har et fedt koncept som jeg meget gerne vil dele med jer, da der sikkert er mange af jer derude, som godt kunne bruge lidt ekstra penge, få rabatter og gode tilbud, ved at lave ingenting, blot ved at oprette sig en gratis bruger på eovendo!

Eovendo er en gratis portal, hvor du får penge for at være aktiv, og jo mere aktiv du er, jo flere penge kan du tjene (det tager 15 sekunder at oprette sig som bruger). Man skal oprette sig en bruger derinde (her)som er gratis! Se om det er noget for dig, og hvis ikke, så kan du bare slette din bruger igen.

Jeg har været aktiv inde på Eovendo i to år nu, og jeg har tjent en god sjat penge. Man vælger selv om man vil have overført sine penge til sin konto, eller om man vil betales i form af et gavekort (som jeg for det meste har gjort), da jeg synes at det er super lækkert. Hvis man vil, så kan man også donere sine penge derinde til fx. sos børnebyerne.

Man kan få gavekort til: Sunset, Matas,  Stylepit, The body shop, Inspiration og mange flere, her.

Du kan deltage i konkurrencer, skrabe skrabespil, tilmelde nyhedsbreve, udnytte gode tilbud, besvare spørgeskemaer, se reklamefilm og meget mere, og du får penge for alt det du gør, og som sagt, så vælger man selv hvordan man vil modtage sin betaling.

Man sparer også penge når man shopper diverse steder via. Eovendo, altså man får nogle rabatter. Jeg køber fx altid Villians tøj inde på kids-world.dk, og via. Eovendo får jeg 8% rabat! Så ved alle webshops får man enten rabat eller også tjener man fx. 200 kroner ved at købe derinde, som jo også er en form for rabat. Man kan fx også få en gratis babypakke, og tjene 40 kroner på at modtage den via. eovendo. Man kan tjene så mange penge derinde, på at gøre ingenting. Det er helt vanvittigt – og jeg elsker det, specielt nu hvor jeg er studerende.

Det er værd at prøve… og tager ingen tid!

OBS:Tilmelder du dig Mofibo får du 20 kr. i hånden, og du kan teste Mofibo gratis i 30 dage, men kun hvis i tilmelder jer i dag! Så får i dobbelt bonus på alle tilbud (også Mofibo)! Mofibo er fri underholdning med tusindvis af e- og lydbøger direkte på din mobil og tablet. Læs og lyt, hvor og når det passer dig. Villian og jeg har stor glæde af siden, det er så hyggeligt, vi bruger den mest om morgenen og aftenen inden sengetid.

.Opret en gratis bruger, her

 

 

skaermbillede-2017-09-12-kl-08-37-26
Tjek lige samarbejdet de har med MAC, man kan få 10% rabat ved første køb, og derudover får man en bonus på 5%, og derudover er der over 250 tilbud inde på eovendo.

(Jeg har pt. kun lidt over 3 kroner derinde, men det er fordi jeg næsten lige har fået udbetalt penge via. et gavekort til Matas)
m-1

Eovendo har Eksisteret i 5 år, 260.000 medlemmer, ejet af Lars Larsen Group. Man får penge for alt det man gør på portalen – tilbud såvel som konkurrencer.

unavngivet

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

DE SJOVESTE TING SOM VILLIAN HAR SAGT/GJORT!!