OVER 100 FESTKJOLER FOR KUN 159!!!!

HAN BLEV AGGRESSIV DA JEG SAGDE NEJ TAK TIL 2 DATE.

Hi guys. Som jeg har nævnt før, så er jeg altså ikke særlig god til det med fyre! Jeg har så svært ved at få følelser for en fyr, og selvom kemien virkelig er der, så er der bare intet der kilder de rigtige steder, ha ha. Dog er der noget som jeg ikke har delt med jer, og det er at jeg faktisk blev lidt glad for en fyr her henover sommeren, men han var slet ikke ude efter noget seriøst. Jeg tror at jeg blev lidt ekstra glad for ham, fordi at jeg vidste at det nok ikke ville kunne gå, og afstanden var for stor – derudover var han en man skulle kæmpe for, og det tiltrækker mig. Derudover var han sød, også selvom han var en narrøv til tider, ha ha. Nå, nok om det – videre…

Jeg var på date med en fyr her i sommers, en fyr som jeg har afvist op til flere gange (det er typisk mig), men han blev ved og ved – så til sidst fik han en chance. Jeg var faktisk ved at springe fra, men da han skrev at han havde købt ind til 2 retters, kunne jeg ikke få mig selv til det. Jeg satte mig ind i bilen og tænkte “fanden med det, nu gør jeg det”, og så kørte jeg hen til ham, hvor han jo så havde stået og kokkereret. Han var en rigtig sød fyr, og vi havde det super hyggeligt, men der var ingen sommerfugle, slet ingenting. Han ville være en fyr som jeg kunne klinge godt med som venner, men som kæreste? Nej. Men som sagt, så hyggede vi os rigtig meget, og fik os nogle gode grin – så det endte jo trods alt med at blive en god aften.

Da jeg var på vej ud af døren sagde han til mig at han ikke ville skrive først, hvor jeg så sagde “ehm, altså jeg kommer heller ikke til at skrive (med et smil på læben of course), men tak for en fantastisk aften, du er super sød!”. Der gik 2 dage, så skrev han alligevel, I knew it, ha ha. Han spurgte om han måtte inviterer mig ud igen, hvor jeg takkede pænt nej. Jeg sagde til ham at jeg havde nydt aftenen, og at jeg synes han var en dejlig fyr, men at sommerfuglende bare ikke var der. Det skulle jeg aldrig have sagt! Never ever…. Han flippede ud og gik helt amok, derefter fik jeg hele turen! Jeg var målløs, virkelig målløs – for jeg havde ikke været andet end sød overfor ham.

Han synes at det var latterligt at jeg ikke kunne give det en chance til, og at jeg var en psykose… Han skrev også noget ala dette “Alle mine fordomme om dig lever op til de forventninger jeg havde inden du kom, du er en overfladisk umoden pige, men hvad kunne jeg også forvente? Du har været med i Paradise hotel”, og det var ikke det eneste der blev sagt. Han blev ved og ved, det var så voldsomt og jeg tænkte bare “What the fuck, det her fortjener jeg da ikke?”, faktisk begyndte jeg også at ryste og blive rigtig utilpas. Det er vel fair at sige nej til en date, eller hva? Anyways, når han kan reagerer så aggressivt over ingenting, så er jeg da virkelig glad for at jeg ikke tog på en second date med ham, han er jo psyko.

Og alt det han fyrede af, var jo løgn, på selve aftenen ih og åh så sød, der var intet der. Han var en 30 årig mand som aldrig havde set reality (sagde han), han havde kun hørt om mig, men hvis han havde så mange fordomme om mig til at starte med, hvorfor fanden så være så desperat for at få mig på en date? Seriously… Mænd er mærkelige, i hvert fald dem som jeg støder på. Det kan egentlig også bare være at det er mig som den er galt med, ej… Jeg er faktisk sød og høflig, udover når de lægger op til sex med det samme, så bliver jeg sur, fornærmet og føler mig stødt – og ja, de typer støder jeg ofte på, lucky me.

 

(btw, har i egentlig prøvet noget ala det samme?)

jj

unavngivet

4 kommentarer

 • Malou

  Hei Anna
  Jeg har prøvet nogenlunde det samme,det var bare en jeg skrev med i en måneds tid, han havde fundet mig på FB, og allerede efter hvad tre dage spurgte han mig om vi skulle være kærester,jeg sagde til ham at det var jeg ikke klar til, han blev lidt små sur og mente ikke jeg var moden nok,vi fortsat skrev sammen som gode venner,og begyndte igen efter en uges tid, og spørge igen..(han er 34 og jeg selv 22) så der var også noget at en aldersforskel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  Hei Anna
  Jeg har prøvet nogenlunde det samme,det var bare en jeg skrev med i en måneds tid, han havde fundet mig på FB, og allerede efter hvad tre dage spurgte han mig om vi skulle være kærester,jeg sagde til ham at det var jeg ikke klar til, han blev lidt små sur og mente ikke jeg var moden nok,vi fortsat skrev sammen som gode venner,og så begyndte han igen efter en uges tid, og spørge..(han er 34 og jeg selv 22) så der var også noget at en aldersforskel,og snakkede om bryllup og flere børn,han har en datter fra et tidligere ægteskab,jeg er slet ikke klar til at skulle være pap mor og have det ansvar..jeg vil hellere kunne danne min egen lille fam,igen blev han sur og mente jeg var umoden,hvilket jeg syntes han er når han ikke vil forstå at det her aldrig vil komme til at fungere…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Anna.
  Det var da virkelig en ordenlig omgang du gik lige i hovedet. Han er da virkelig ikke den skarpeste kniv i skuffen. Jeg forstår slet ikke hvordan man finde på at opføre sig sådan over for andre mennesker. Man har lov til at takke nej til en date hvis man ikke føler kemien er der.
  Nok om det, du skal bare glemme ham der og så date videre. Du finder den rette på et tidspunkt, den rette skal nok komme til dig. ❤️
  Mange knus her fra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicolai

  Kunne det tænkes at det er typen du går efter ?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OVER 100 FESTKJOLER FOR KUN 159!!!!