NYHEDER! I'M IN LOVE...

JEG KÆMPER MED ANGST…

VIDEO & HISTORIEN NEDENUNDER

Hi guys. Så fik jeg lavet en video omkring angst, hvor jeg fortæller min historie, og fortæller hvilke redskaber jeg bruger når jeg får et angstanfald.

Jeg har rykket mig meget fra sidste år og så til nu, virkelig meget. Det er sjældent at jeg kommer så langt ud at jeg sætter mig hen i et hjørne og ryster HELDIGVIS. Dog er jeg ikke særlig glad for store forsamlinger, kunne fx aldrig finde på at tage til et festival hvor man står tæt, så går jeg i panik. Det samme med biografer, der SKAL jeg sidde yderst, ellers kan jeg ikke få luft. Jeg har glemt meget i videoen, og ved ikke om jeg får forklaret tingene ordentligt. Men der findes mange forskellige former for angst, og min er nok mest angsten for at falde om, så hver gang jeg bliver svimmel, forbinder jeg det med min sygdom og går i panik. Derudover har jeg det som sagt svært med at være omringet af en masse mennesker, selv i dag i skolen begyndte jeg at græde. Alle skolens elever skulle samles i “storrummet”, som er vildt småt, der er ikke engang plads til alle elever, men der skulle vi side. Jeg ventede med at gå sidst, for ellers vidste jeg at jeg ville gå i panik. Men da jeg så kom ind var der så trængt, og da døren bagved mig blev lukket skulle jeg bare UD og det kunne ikke gå hurtigt nok. Jeg fik hjertebanken, blev svimmel og fik kvalme. Min veninde fra klassen gik med mig ud, hun sagde jeg blev fuldstændig rød i ansigtet.

Angst er noget lort, men man må prøve at accepterer det og arbejde sammen med lidelsen, istedet for imod den – det vigtigste er at finde nogle redskaber som man kan bruge.

SE ALLE MINE VIDEOER PÅ YOUTUBE, HER

p9181786

unavngivet

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYHEDER! I'M IN LOVE...