JEG KÆMPER MED ANGST...

KONKURRENCE: VIND EN SAMSUNG GALAXY S7 EDGE!! YAAAS

ANNONCE FOR CALL ME
download
Hi guys! Uuuuuhhhh… Så har jeg endelig fundet en konkurrence til jer (her), denne gang er det om en Samsung Galaxy S7 Edge i sort OG en samsung R3 Højtaler! Super fed konkurrence, som jeg faktisk også selv har deltaget i, men shhhhh.. Ej, denne her er et must for mig! Jeg er så træt af Iphone, virkelig.. Og min tvillingebror har denne, og jeg ved at han er rigtig glad for den, og derudover tager den meget bedre billeder end en Iphone.

Anyway, det eneste i skal gøre, er at svare på 3 hurtige spørgsmål og hermed tilmelder i jer også automatisk Call me’s nyhedsbrev, hvor i får en masse skarpe tilbud! (Nyhedsbrevet kan altid afmeldes).

Good luck Sweeties.. Lad den bedste mand eller kvinde vinde 😉 

DELTAG I KONKURRENCEN, HER!

galaxy-s7-edge-gold-front-07
Nedenunder kan i læse lidt om Samsung Galaxy S7 Edge:

Samsung Galaxy S7 edge er det nyeste flagskib i Samsungs Galaxy S-serie. Galaxy S7 edge er en smartphone i absolut topklasse. Kameraet tager lysmættede og skarpe billeder, du kan se på den levende skærm med hele 534 PPI. Smartphonen reagerer med det samme, du trykker på skærmen, så der er ikke nogen irriterende ventetid, og det store batteri leverer strøm til hele dagen. Galaxy S7 edge leveres selvfølgelig med den nyeste software, samt beskyttelse mod vand og støv.

unavngivet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG KÆMPER MED ANGST...