KONKURRENCE: VIND EN SAMSUNG GALAXY S7 EDGE!! YAAAS

SMERTE, BLOD OG BRÆK…


Hi guys… Så er der en ny video oppe på min youtube kanal (her), men i kan også se den ovenover her på bloggen. Den er plat, men vi havde det sjovt! Jeg er et legebarn, og sådan er det bare.. Love to have fun! Desværre vandt Mads, så nu skylder jeg ham en kasse vitamin well.

Se alle mine videoer på min youtubekanal, hvor jeg fx også lige har haft emnet angst oppe at vende – tjek den ud, her.

chalenge

unavngivet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KONKURRENCE: VIND EN SAMSUNG GALAXY S7 EDGE!! YAAAS