SMERTE, BLOD OG BRÆK...

Favorit supplement til min hverdag!

SPONSORERET INDLÆG
picmonkeey

Hi guys! Siden jeg er begyndt i skole, har jeg taget et par kilo på, og det sætter sig lige på maven, så jeg har faktisk fået en lille dunk. Jeg plejer aldrig at kunne tage på, og jeg forstår det ikke rigtigt, for jeg dyrker jo sport hver onsdag og fredag? Men umiddelbart tænker jeg at det er fordi jeg spiser for meget, og meget af det er usundt.

Næsten alt mad heroppe på skolen er junk, og jeg når næsten aldrig at lave madpakke til mig selv, så det blive jo mad fra kantinen i skolen. Jeg spiser i hvert frikvarter, som består af Pizza, kage, pølsehorn! Men udover at jeg har taget på, så kan jeg også mærke at jeg har manglet noget energi, og jeg mangler nogle vitaminer da jeg aldrig spiser frugt, dog bliver der spist grønsager.

Jeg er igen begyndt at benytte mig af Vitamin pillerne fra Take-daily, som er skræddersyet efter mit behov via. en vitamintest, som i selv kan tage, her.

Som i kan se på billederne, så er det en rigtig fin pille-pakke, som er fra TakeDaily, hvor pillerne (efter ens behov) er fordelt ud på 28 dage, den er virkelig cool og pillerne ser ret indbydende ud! I love it

Den kan sagtens stå fremme, pakken er jo super fin, og bagpå pakken er der små søde og sjove citater, som er hyggeligt at læse om morgenen.  Det er min morgen rutine at jeg tager dem hver morgen, efter jeg har spist min havregryn. Så jeg kan stadig ud med en masse energi, og være frisk som en sej havørn.

Som i kan se, så står der i pille-pakken hvad de forskellige piller indeholder, og hvad de gør godt for ens krop. Via mine svar på de forskellige spørgsmål, kom jeg frem til at jeg har brug for Bone & Muscle, Multi Vitamin D+ og Premium Omega-3 Fiskeolie! (Alle piller er 100% plantebaseret), og som skrevet, så er disse piller skræddersyet til mig, udfra de spørgsmål jeg har besvaret.

HEY, nu til noget som i nok vil sætte meget pris på! Jeg har skaffet en rabatkode til jer, så i kan få den første måned GRATIS! Rabatkoden er “AD2017” og gælder fra d.2/10 til d. 3/11. Så tag testen, og få en gratis pakke, HER
takedaily2

Men ja, igen.. Så har Takedaily lavet en simpel test, som gør det nemt at finde frem til netop dit vitamin behov, og hvis man får brug for yderligere hjælp, eller har spørgsmål, kan man til hver en tid række ud til Takedailys egne ernæringseksperter, der sidder klar hele ugen. Faktisk, så slipper man faktisk for at skulle hente vitaminerne, da pakken bliver leveret direkte til ens postkasse hver måned så længe man ønsker det, hvilket også gør at man kan tage pakken med overalt.

Det er virkelig rart at vide, udfra sin test, at man får de helt rigtige vitaminer hver dag. Takedaily er perfekt for mig, og jeg kan så meget anbefale det.

fuckdet

unavngivet


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMERTE, BLOD OG BRÆK...