Favorit supplement til min hverdag!

8 TING VI ALLE GJORDE SOM BØRN, OG SOM VI ALLE ØNSKER AT VI STADIG KUNNE

Af en eller anden grund troede du at blive en voksen ville være fantastisk, men det er det altså ikke altid – suk. Her er 8 ting, som vi plejede at gøre som børn, og  som de fleste af os nok ønsker, at vi stadig kunne.

Middagslure
Hvis børn vil sove, så sover de… Uanset hvornår og hvor de er. Villian er fx typen som kan sove hvor som helst, og han er ikke til at vække igen. Nogle få gange er han faldet i søvn midt i maden, og her tænker man så, hvordan fanden kan det lade sig gøre? ZzzZzzzZz… That’s wierd..

Anyway.. Jeg kunne da også bruge en powernap engang i mellem? Hvis man måtte, så havde jeg 100% ligget ude i sofaen på skolen omkring kl. 12 for at tage en lur, eller på arbejdet, det kunne være lækkert. Hvem ville ikke elske det?

Blive båret
Hvis børnene lige pludselig beslutter sig for at være trætte og ikke længere vil gå, får de næsten altid deres vilje, og bliver løftet.

Men altså, jeg ville da elske hvis min fyr (hvis jeg havde en, suk), ville sige “skat, hop op på mine skuldre, jeg skal nok bære dig”.

Gå nøgen rundt
Børn er på ingen måde blufærdige, og hvis et barn går nøgen rundt, så tænker folk ikke over det, for det er jo helt normalt. Men det er en helt anden sag med voksne.

Jeg er ikke flov over min krop, men det ville være ret upassende at dukke op til et arrangement eller lignende nøgen, selvom det kunne være rart.

Fastalavn
Tænk hvis man stadig kunne hoppe i et kostume, og tigge andre om penge som voksen? Ja, okay… Vi kan godt hoppe i kostumet, men det der med at tigge om penge, det er nok ret uacceptabelt. Men det kunne være lækkert, hvem kunne ikke godt bruge nogle flere knaster?

Få forældre til at betale
Oh, det savner jeg! Jeg glædede mig til at flytte hjemmefra, men da det så endelig skete, flyttede jeg hurtigt hjem igen. Der gik det op for mig, hvor godt jeg egentlig havde det derhjemme! Jeg har altid haft et arbejde, faktisk siden jeg var 11, men jeg var stadig forkælet og fik næsten alt betalt indtil jeg blev 18, faktisk indtil jeg blev 20 hvor jeg flyttede hjemmefra igen, derefter var der lukket og slukket. Damn it….

Spytter mad ud
Hvis børn ikke bryder som om noget, så spytter de det ud, men hvis vi gør det, så er det uhøfligt og upassende.
Jeg husker at jeg engang skulle spise hjemme ved min kammerat, og altså, han var fra oprindeligt fra Bosnien, så de spiste lidt anderledes end vi fx gjorde. Jeg har aldrig været kræsen, men lige det der (som vi fik serveret), det brød jeg mig simpelthen ikke om. Jeg havde lyst til at brække mig, men lod som om at maden var helt fantastisk. Da jeg endelig havde kæmpet mig frem til at få den sidste bid ned i maven, så synes hans mor da lige at jeg skulle have et stykke mere. FML

Spørger om alt
Børn har ingen hæmninger, og ingen situationsfornemmelse. De spørger om alt, hvorfor dit og hvorfor dat! Men som voksen, stopper vi med at føle os velkomne til at stille en personlige spørgsmål, og hvis vi gør det, så virker vi til at være alt for nysgerrige, og IGEN.. Så kan det være upassende.

Intet filter
“Mor, hun er tyk”, “Far, han lugter af lort” osv osv… Jeg er typen som næsten ikke har noget filter, men jeg er ikke ond ved folk. Dog ville jeg ønske at jeg højlydt i klassen kunne sige til min matematiklærer “Du er pisse irriterende”. Han er typen som ikke hjælper dem som har svært ved matematik, men kun dem som er gode til det. Derudover gider han ikke engang svare hvis man har et spørgsmål, eller jo, det bliver et svar ala dette “Det kan du jo regne ud”, Nej dude, det kan jeg ikke, det er derfor jeg spørger.

Okay, nu kom jeg ud på et sidespor, men han irriterer mig grænseløst. Anyway, i ved hvad jeg mener. Børn har intet filter, og det tager folk ikke så tungt! Det har voksne (oftest), hvis de ikke har, så bliver folk fornærmede.. Som jo er forståeligt nok.

_mg_1045

Mangler jeg nogle? 😉 Så kommenter gerne i kommentarfeltet. 

unavngivet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favorit supplement til min hverdag!