JEG SKAL VÆRE MED I ET NYT OG ANDERLEDES PROGRAM!

JEG SØGER EN SUGAR DADDY (INTERVIEW)

giphy-1
Hey guys. Ja, i læste rigtigt! Jeg vil have fat i en sugardaddy, but whyyyyyy???!

Jeg så et program på dr, om en pige som lever det “fede liv”, mener hun selv. Hun går ud med sugardaddys, og har et seksuelt forhold til dem, og det får hun gaver og hotelophold ud af. Som hun selv siger, så sørger de for at hun intet mangler – men det tror jeg ikke helt på (dog synes jeg det er meget modigt at hun fortæller hendes historie.) Jeg er bare meget uforstående overfor det der med at sugardate, men der er vi jo så forskellige, mange andre har sikkert et andet syn på det. Jeg synes at det er det samme som prostitution, blot at “sugarbabe”lyder bedre, og pænere. Dog har jeg ondt af dem, for inderst inde tror jeg altså ikke at de piger har det særlig godt, og det er virkelig synd.  Ej, nogle gange burde jeg bare holde min kæft, men har simpelthen så ondt af dem. Jeg tror virkelig ikke på at disse kvinder har det godt! Er jeg dømmende her? I dont know….

Jeg har en veninde, som blev kontaktet af en sugardaddy, han var ikke ude efter sex, men ude efter en shoppingtur sammen med hende, hvor han ville betale alt. Hun sagde at hun ikke sås med ham, men at han betalte et par læderbukser til hende som kostede omkring de 6000. Det eneste hun skulle gøre, var “bare” at sende et billede af sig selv, hvor hun har dem på.

Anyway… Nok om pigerne, det er faktisk mændende som jeg gerne vil ind på, for hvorfor gør de det? De fleste af dem har både kone og børn, det er så ulækkert, men selvfølgelig også ligeså ulækkert af pigerne. Men jeg vil faktisk rigtig gerne i kontakt med en, altså interviewe en sugardaddy. Der er rigtig mange spørgsmål som jeg gerne vil have svar på! Og tænker at det sikkert også kunne være noget i synes ville være spændende at læse om. Så hvis der sidder en derude, som gerne vil lade sig interviewe (det bliver selvfølgelig anonymt), så skriv til mig via. mail eller facebook.

Men altså… Det koster ham selvfølgelig! Så for at lade mig interviewe ham, så skal han selvfølgelig give mig en dyr louis vuitton taske! Det er da det mindste han kan gøre….. (ha ha, spøg til side)

unavngivet

6 kommentarer

 • Sofie

  Hej Anna,
  Har du egentlig mandelige læsere? 🙂
  Tænker bare, at bloggen måske ikke er det rette forum, at søge en sugardaddy til interview?
  Det kunne være enormt spændende, hvis der kom sådan et interview på bloggen her, men forstår ikke rigtig hvorfor du søger en sugardaddy her – det virker mere som om du laver en clickbait så vi piger kan klikke os ind, og læse noget der ikke rigtig har nogen som helst relevans for os.
  Hvis du oprigtigt søger en du kan interviewe, så lav dag en facebook status eller gå ind på nogle af de der hjemmesider, hvor man kan komme i kontakt med dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   20% er faktisk mandelige læsere 🙂 har også lavet et Facebook opslag på min private profil 😀 er vildt nysgerrig efter at vide hvorfor de gør som de gør.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Jeg har en veninde der en sugerdaddy og tjener penge jeg tror hun var det da hun var lille og til nu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tror det bunder i en form for magt/dominans eller twisted fetish og kan heller ikke forstå det, især hvis de har kone og børn, men det er desværre nok dem der er værst. Godt indlæg xoxo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har faktisk prøvet en sugardaddy, og det var nu meget fedt, men ved ikke om jeg ville gøre det igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lucas

  Jeg er frisk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG SKAL VÆRE MED I ET NYT OG ANDERLEDES PROGRAM!