DERFOR FIK JEG LAVET MINE LÆBER (FØR/EFTER BILLEDER)!

AFSLØRING: DETTE PROGRAM SKAL JEG VÆRE MED I !!

p9121749
Hi guys! Yaaaay.. Nu kan jeg endelig afsløre hvilket program som jeg skal være med i, eller det regner jeg da med at jeg må. Nogle af de andre piger har offentliggjort det, og hvis de må, så må jeg vel også.

Som jeg har skrevet i et af mine tidligere indlæg (her), så er det et hyggeligt lille program som jeg skal deltage i, og det kommer til at blive vist på dk4 og momster.dk. Det er et program som kommer til at handle om rådgivning, altså hvor vi er nogle mødre som skal rådgive og dele ud af vores erfaringer mht børn.

“Spørg momster” (som programmet hedder), bliver vist engang i December, så glæd jer venner. Hov vent, det skal lige tilføjes, at planen var at jeg skulle deltage i to afsnit, men grundet skole, så er det blevet lavet om til et i stedet, som også passer mig fint. Skolen kommer først you know..

Jeg kender ikke nogle af de piger som jeg skal sidde i panelet med, og jeg ved ingenting om dem. Jeg håber vi klinger, men nu må vi se – det bliver spændende.

Der er mange mødre som ofte har spurgt mig til råds omkring forskellige mommy-issues, og jeg har selvfølgelig også søgt råd fra andre mommies, det har man virkelig brug for engang imellem. Man kan som mor godt være lost engang imellem, specielt som førstegangsmor.

Når jeg har en dato, så skal jeg nok give jer en melding.

unavngivet

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DERFOR FIK JEG LAVET MINE LÆBER (FØR/EFTER BILLEDER)!